Inspiration by me

- Design / Interior / DoItYourself -
 • 15.10.2016
 • Walk in closet

     Bilder: Weheartit.com


                 
  - Lik facebook siden min for oppdateringer på nye innlegg ved å klikke HER   

 • 12.10.2016
 • Warm & Comfy


  Bilder: Weheartit.com

  Ukens sesongtips er en no brainer - Frem med strikk! I alle varianter, fasonger og typer. Hvis det hadde vært akseptabelt, skulle jeg til og med ha gått i en strikket bukse på kontoret til hverdags! Der er det nemlig så utrolig kaldt at man ikke kan finne på å dra på jobb uten strikk og ull. 

  Personlig, er høsten min favorittårstid når det gjelder mote. Å kunne kle seg lag på lag, med søte strikkesokker, store deilige strikkegensere, nydelige votter, skjerf og kåper eller skinnjakker og ikke minst kule boots er helt supert! Stoffer som flanell, cashmere og ull er også rett og slett upåklagelige. Ikke bare er de varme, men de er også fantastisk deilig å ha på! 

  -

  - Lik facebook siden for oppdateringer på nye innlegg ved å klikke HER   

 • 11.10.2016
 • Welcome into my closet


  #interiør #garderobe #walkincloset #inspirasjon 

  Sett gjennom mine øyne, er dette rommet veldig uferdig. Skapene skal bygges inn, jeg ønsker meg to store runde speil over kommoden, interiøret er kun midlertidig satt sammen av ting vi allerede hadde fra gamle leiligheten, kommoden skal få et hylleplatå som skal bygges på og alle andre småting som ingen andre ser.  

  Når det er sagt, er vi hittil veldig fornøyd! Det er helt magisk å ha så mye plass til alle klær, treningsbagger, smykker, sko og annet som hoper seg opp. 
  Det er ekstremt deilig å kunne ha klesstativet inne på et rom hvor døren kan lukkes, og det er deilig å se alt med engang, i stedet for å rote innerst inne i et skap for å finne den genseren man tror ligger der!    

  Om meg

  inspirationbyme

  Inspiration by me er for deg som ønsker inspirasjon innenfor interiør, eller er på jakt etter et nytt DIY prosjekt. Her legges det ikke ut kompliserte stirkkeoppskrifter som er umulig å forstå, heller ikke uoppnåelig dyre interiørtips for hjemmet. Dette er bloggen for oss dødelige, som av og til kan drømme oss bort til det uoppnåelige, men stort sett holder oss innenfor budsjett. Bloggen passer også godt for deg som liker å strikke men ikke kan lese oppskrifter. Det kan nemlig ikke jeg heller, så jeg har vært hos mormor og fått dem oversatt til norsk.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no