Inspiration by me

- Design / Interior / DoItYourself -
 • 22.02.2017
 • Blue dream
  Bilder: Fra finnannonsen som du finner her | #interiør #inspirasjon #kjøkken #soverom #blått 

  Jeg titter ofte på leiligheter på Finn.no av ren og skjær nysgjerrighet. Og det er rene gullgruven til inspirasjon! Denne leiligheten for eksempel, gjorde at jeg nesten fikk lyst til å dra på visning igjen, til tross for at vi kjøpte for litt under et år siden. Jeg har ekstremt lyst til å male stuen og kjøkkenet i samme blåfarge og fantaserer meg bort med tanken. Dessverre, måtte vi ha byttet kjøkkenet hvis veggene skulle blitt blå, så det er rimelig uaktuelt for han jeg bor med.

  Men det stopper ikke meg fra å drømme. Jeg drømmer om et hvitt kjøkken, med hvite fliser helt opp til taket over kjøkkenbenkene. Jeg drømmer også om en lyseblå stol fra home&cottage som er så lekker at jeg nesten ikke klarer å holde fingrene fra fatet. Den er så fin, og jeg vurderer faktisk å kjøpe den selvom det ikke blir blå vegger eller hvitt kjøkken. Lyseblå kan være superlekkert til grått og brun/sort også, så det er egentlig ingenting i veien for å ha den i leiligheten slik den er nå.

   

 • 13.02.2017
 • a hidden treasure in manchester

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
   

  For sånne som meg, som elsker perler og dill, finnes det et lite skattekammer i Manchester som er helt magisk! Den lille fantastiske oasen av en butikk ligger inn på Affleck's Palace, et noe spesielt og annerledes senter hvor du bokstavelig talt får tak i all things weird. Etter jeg flyttet hjem igjen til Norge, har jeg aldri besøkt Manchester uten å titte innom. Det er definitivt blitt en ting jeg må gjøre når jeg er her, og jeg finner alltid så utrolig mye fint og ikke minst en masse, masse inspirasjon. Denne gangen var intet unntak, og når jeg tilslutt var ferdig hadde det gått en time og samboern begynte å bli meget utolmodig til tross for at han satt på en bar nede i veien. 

  Om meg

  inspirationbyme

  Inspiration by me er for deg som ønsker inspirasjon innenfor interiør, eller er på jakt etter et nytt DIY prosjekt. Her legges det ikke ut kompliserte stirkkeoppskrifter som er umulig å forstå, heller ikke uoppnåelig dyre interiørtips for hjemmet. Dette er bloggen for oss dødelige, som av og til kan drømme oss bort til det uoppnåelige, men stort sett holder oss innenfor budsjett. Bloggen passer også godt for deg som liker å strikke men ikke kan lese oppskrifter. Det kan nemlig ikke jeg heller, så jeg har vært hos mormor og fått dem oversatt til norsk.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no