Inspiration by me

- Design / Interior / DoItYourself -
 • 31.10.2016
 • Ukens sesong tips

  Dette er virkelig tiden for innekos og snuggles foran peisen.  Ta på deg det mykeste antrekket du har, lag en kopp med noe varmt å drikke og sett deg ned foran peisen. Skru av alle forstyrrende elementer som TV, musikk, mobil og lignende, og hør på knitringen fra peisen i stillhet. 

  Helt siden sommerferien, har det vært altfor mye på engang og dagene har flydd forbi på et blunk. Alenetid foran peisen, uten noen forstyrrende elementer, har rett og slett vært terapi. Det å sitte i stillheten og bare kunne koble av i noen minutter har rett og slett vært helt magisk, og gitt kroppen mulighet til å hente seg inn etter mange altfor hektiske uker. Det er virkelig og anbefale, og hva er vel bedre enn peiskos på denne tiden av året?
      

   

 • 31.10.2016
 • Forandring fryder

  I en lengre periode, har jeg følt på at stuen er veldig mørk. Som nevnt tidligere, har jeg også irritert meg grusomt over putene med forskjellige print, mønster og teksturer som har bidratt til et rotete inntrykk. Så til tross for at det kanskje ikke er helt sesongen for det, fant jeg ut at stuen trengte et lysere løft og klinte til.

  Samspillet mellom hvitt og forskjellige grønntoner er virkelig noe som har falt i smak, og valget falt derfor naturlignok på dette. Og jeg er superfornøyd! Fargene sammen skaper assosiasjoner til en vinterskog dekker med sne. Det høres kanskje dumt ut, men rommet gir meg nå en indre ro som er ubeskrivelig deilig.


  I tillegg til oppgraderingen inne, har jeg også fått plantet seks små hvitgran ute i blomsterkassene, og dekorert dem med lys. Med dagslys, er de med på å heve helhetsinntrykket i stuen, og i nattemørket lyser de opp og bidrar til at julegleden nesten tar overhånd! Speaking of.. Nå er det faktisk under en måned til første søndag i advent, og jeg klarer nesten ikke vente lenger!


   

 • 30.10.2016
 • Weekly wanties - livingroom  1 HER 2 HER 3 HER 4 HER 5 HER 6 HER 7 HER 8 HER 9 HER

  Til tross for at grønn aldri har vært en favoritt, har jeg den siste tiden virkelig fått øynene opp for fargen. Spesielt i kombinasjon med hvitt. Samspillet mellom fargene gir assosiasjoner til skogen om vinteren, og gir rett og slett et behagelig og rolig preg over stuen. For tiden er det utrolig mye fint i grønt og hvitt i butikkene! Og ikke minst utrolig mye fine planter som løfter interiøret og miljøet i rommet. Jeg har plukket ut noen av mine favoritter over, og i morgen får du se hvordan noen av dem er kombinert her hjemme.   

 • 10.10.2016
 • Weekly wanties - Walk in closet


  #walkincloset #interiør 
  1 HER 2 HER 3 HER 4 HER 5 HER 6 HER 7 HER 8 HER 9 HER

  Da vi skulle kjøpe leilighet sammen, var vi begge veldig enige om at vi skulle ha et walk in closet. Etter å ha bodd sammen med dårlig oppbevaringsplass, var det vikrelig ingen tvil! Og det er helt fantastisk. For vår del, er rommet stort nok til å huse klesstativet når vi har vasket tøy, og det er plass til en seng dersom vi skulle fått besøk som trenger å overnatte. 

  Til tross for at jeg virkelig elsker rommet, er det også dette jeg er minst fornøyd med per nå. Det er rett og slett det rommet som er minst ferdig. Når alle skapene var oppe, alle klær og ting ryddet inn og et speil satt opp mot veggen, var det på alle mulig måter levbart, og sånn har det stått siden. Nå begynner jeg derimot å irritere meg over alle de tingene som ikke er ferdig enda, og fantaserer om hvordan det skal være når alt er på plass.    

   

   

 • 08.10.2016
 • Livingroom inspiration

                                                                                                                                                                                                                                                                                   Bilder: Printrest 

  Stuen blir på mange måter husets kjærne. Vi foreksempel, spiser stort sett alle måltider i sofaen. Nå har vi riktignok kjøkken og stue i ett, så vi ville uansett spist i stuen, men det er mange som er som oss og foretrekker å spise der. Personlig, syntes jeg stuen er enda hyggeligere på denne tiden av året. Det er så hyggelig når alle de tusen te-lysene er tent, peisen knitrer, pleddet er godt tullet rundt kroppen, og en film spiller fra TVen. 

  Som i alle andre rom, er det alltid noe jeg ønsker å oppgradere eller bytte ut. For stuen sin del, er det selvfølgelig å få malt ferdig peisen og veggen rundt, men dette kan vi jo ikke gjøre enda. Deretter, er det å skifte ut putene i sofaen! Alle printene gjør meg gal, og jeg er ekstremt klar for noen enkle, ensfargede puter. Og en med glam! Har sett meg ut en ny pute fra Senze of Joy, med mørke brune paljetter som dekker hele puten. Men den må jeg spare til først. 

  God lørdag! 


  #interiør #hjem #stue #inspirasjon 

   


   

 • 05.10.2016
 • Ukens sesong tips  Nå begynner høsten virkelig å tre frem, og luften begynner å bli kaldere både morgen og kveld. Hva er vel da bedre enn å krype inn under teppet når man kommer hjem for dagen og kose seg med en episode eller to av favorittseriene? 

  Personlig er jeg en serioman! Det eneste jeg ikke liker er komedieserier, med unntak av The Big Bang Theory og Younger. Favorittsjanger er derfor vanskelig å velge ut, men jeg har allikevel klart å plukke ut ti favoritter jeg tenkte å dele med dere. Listen er sat topp i tilfeldig rekkefølge, og er alle serier jeg varmt anbefaler. 


   


   

 • 04.10.2016
 • My livingroom

  Velkommen inn til stuen vår. 

  Vi fikk på plass peis for noen uker siden og syntes selv vi var superflinke som kom peissesongen i forkjøpet. Lite visste vi om at det to dager senere skulle komme et brev fra styret, med informasjon om at pipeløpet nå skal rehabiliteres. Naturlignok passet jo det helt perfekt, at de nå må slå ned veggen som ble murt igjen for kun noen uker siden. Snakk om god timing! Vi har i allefall fått utsatt maleprosjektet av peisinnsatsen og veggen rundt inntil videre, og venter i spenning på hvilken dag de skal komme til oss.    

  Om meg

  inspirationbyme

  Inspiration by me er for deg som ønsker inspirasjon innenfor interiør, eller er på jakt etter et nytt DIY prosjekt. Her legges det ikke ut kompliserte stirkkeoppskrifter som er umulig å forstå, heller ikke uoppnåelig dyre interiørtips for hjemmet. Dette er bloggen for oss dødelige, som av og til kan drømme oss bort til det uoppnåelige, men stort sett holder oss innenfor budsjett. Bloggen passer også godt for deg som liker å strikke men ikke kan lese oppskrifter. Det kan nemlig ikke jeg heller, så jeg har vært hos mormor og fått dem oversatt til norsk.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no