Inspiration by me

- Design / Interior / DoItYourself -
 • 08.11.2016
 • Brikkene faller på plass


  #interiør #soverom #DIY #inspirasjon #interior #bedroom #gjørdetselv #hjemmekontor #kontor 

  Da har vi endelig fått bygget en kontorpult, og det føles rett og slett helt magisk! Dessverre, var veggen syv millimeter for kort til å kjøpe en ferdig pult som passet inn mellom kommodene på soverommet, og konklusjonen ble rett og slett at vi måtte lage en selv. Dette har vi løst med en aldri så liten IKEA-hack, slik at finish og touch ble helt lik som kommodene. Og jeg er superfornøyd! Det ble akkurat slik jeg så det for meg da leiligheten ble innredet i hodet lenge før vi engang var sikre på at den ville bli vår. Hvordan pulten ble til får du vite litt senere i uken. 

  Nå er det kun detaljene som gjenstår, og jeg klør i fingrene etter å få plass resten. Stolen er i utgangspunktet midlertidig og skal byttes ut, og veggen skal prydes av utrolig kule bilder som forhåpentligvis bestilles i løpet av kort tid. Deretter er det egentlig bare gardiner som mangler, og vipps så er soverommet og vår etterlengtede kontorløsning klar.    

 • 03.10.2016
 • Weekly wanties - livingroom  HER  2 HER 3 HER 4 HER 5 HER 6 HER 7 HER 8 HER 9 HER 10 HER

  Forelskelsen for den dype gulfargen som er å finne på et utall interiørvarer og klær om dagen har meldt sin ankomst. Den er så lun og god, og passer perfekt med høstens fargeskala. Runde glassvaser med grønne planter er også en favoritt om dagen, og pledd får man selvfølgelig aldri nok av. Spesielt ikke på denne tiden av året.    

   

   

 • 01.10.2016
 • soveroms inspo


  Bilder: printrest 

  Mitt drømmesoverom skulle vært fylt med twinkly lights og ikkeminst hatt en fantastisk himmelseng, alla teppeteltene jeg lagde mellom to stoler i barndommen. Eventuelt, skulle jeg veldig gjerne hatt tusen små lys i taket, slik at det hadde sett ut som en stjernehimmel hver kveld. 

  I min aller første studentleilighet, hadde jeg faktisk en himmelseng (den i tyll fra IKEA) over sengen. Og i den hadde jeg festet twinklylights. Jeg elsket det! Det var fantastisk å kunne låse døren til soverommet, sette seg i sengen med en kopp te eller kakao mens resten av rommet var mørkt, og lese en bok eller se på serier under himmelen av hundre små lys.    

 • 30.09.2016
 • DIY - fra standard til unik  Slettvoll er en av mine top tre favorittbutikker for møbler og interiør. Budsjettet mitt er derimot langt mer fan av IKEA, og jeg må derfor trikse og mikse med de forutsetningene jeg har. Missforstå meg rett, IKEA er også en favoritt, men det er utrolig kjedelig å ha lik innredning som alle andre. 

  Det er veldig lite som skal til for å endre looken på et møbel, og for dette prosjektet trenger du kun noen knotter/håndtak som passer med resten av interiøret og en drill. Vi valgte en type i sort skinn med gullknotter fra Bergersen. Og jeg elsker resultatet! Så mange har spurt om hvor kommodene er fra, og reaksjonen er lik hver gang jeg sier at de er fra IKEA og koster rett under tusenlappen per stk. 


   

   


   

 • 28.09.2016
 • Sesong tips - Flanell
                                                                                                                                                                                                                                                                                   Bilder: Lexington/Kid/Slettvoll

  - flanell -
  Noe av det aller beste med høsten og kalde kvelder, må uten tvil være flanellsengetøy. I utgangspunktet er det utrolig deilig å sove med vinduet åpnet, men stort sett blir det altfor kaldt. Når flanellsengetøyet er på plass derimot, er det som å sove i en varm og god sky med frisk luft.

  Min favoritt om dagen er det grå/brune sengetøyet fra Lexington. Det er virkelig det mykeste og deiligste sengetøyet jeg noen sinne har sovet i. 

  1.Lexington 2.Princess 3.KID 4.Home&Cottage 5.Slettvoll 6.KID

   

   


   

 • 27.09.2016
 • My bedroom


   

  Det var ekstreme mengder med overbevisning som skulle til for at min bedre halvdel gikk med på å kjøpe en hvit fjærlampe til soverommet. Du skulle ha sett reaksjonen og ansiktsuttrykket da jeg foreslo det første gang, haha! Og svaret var som du sikkert kan se for deg: ¨aldri i livet!¨ Etter en god stund, klarte jeg å få han med på å deponere på den, for å se hvordan det ble i rommet. Jeg var helt overbevist om at hvite fjær kom til å bli en super kontrast til de ellers veldig store, rette og sorte møblene som prydet rommet. Enden på visa kan du jo se selv. Det ble en hvit fjærlampe på frøkna, og barsken syntes det ble ganske så ålreit selv.

  Og ja, det irriterer meg grønn at det har løsnet to strimler med paljetter på puten! Men jeg er så glad i den at den får bli i sengen inntil videre.    

 • 26.09.2016
 • weekly wanties - bedroom

  1 SLETTVOLL 2PRINCESS 3MILLAS BOUTIQUE 4LEXINGTON 5SLETTVOLL 6SLETTVOLL 7HM 8HM  9MILLAS BOUTIQUE 

  Sengetøy er en obsession of mine. Virkelig. Jeg ønsker meg nytt sengetøy til en hver tid og er sikker på at samboeren min kommer til å ta kvelertak på meg neste gang jeg nevner at jeg ønsker meg ett til. Med tiden har han riktignok innsett at kvalitetssengetøy ER bedre å sove i. Men han ser fortsett ikke poenget med sengesett nummer hundre-og-ørten. Og det kan jeg på sett og vis forstå. 

  For meg derimot, er sengetøy og et hyggelig soverom ekstremt viktig. Det beste som finnes er å kommer inn på et nyvasket soverom, med nyvasket sengetøy som lukter himmelsk. Og hvis du tenker på det, tilbringer du faktisk en tredjedel - eller i mitt tilfelle en fjerdedel - av livet i sengen. Bedre argument for å investere litt ekstra i godt sengetøy finner du ikke! 

   

      

 • 22.09.2016
 • Tips for sesongen

  - hjemmespa - 
  Med en fulltidsjobb, en deltidsjobb, håndball fire-fem ganger i uken, en samboer og et bredt nettverk som skal vedlikeholdes, er det lite tid til avslapping og rolige kvelder. Hjemmespa er derfor en ekstrem luksus, og en hellig time for min del. I utgangspunktet er jeg veldig tilhenger av hjemmespa hele året. Allikevel er det noe ekstra godt ved at luften begynner å bli kjølig, og at man kommer hjem litt frossen utpå kvelden. Levende lys, varmt vann og et glass rødvin er uslåelig i kombinasjon med hjemmespa når kuldegradene melder sin ankomst, og det er lite som får skuldrene til å senke seg mer. 

  Det aller beste med hjemmespa, må allikevel være å legge seg. Det er rett og slett lite som slår følelsen av å legge seg i nyvasket sengetøy, med silkemyk hud og hår som dufter helt fantastisk. Kroppen er hundre prosent avslappet, neglene er lakket både på fingre og tær, det er ingen død hud på kroppen og alle kriker og kroker føles rene og avslappet. 

  Hjemmespa er for meg hverdagsmagi!

      

   

  Om meg

  inspirationbyme

  Inspiration by me er for deg som ønsker inspirasjon innenfor interiør, eller er på jakt etter et nytt DIY prosjekt. Her legges det ikke ut kompliserte stirkkeoppskrifter som er umulig å forstå, heller ikke uoppnåelig dyre interiørtips for hjemmet. Dette er bloggen for oss dødelige, som av og til kan drømme oss bort til det uoppnåelige, men stort sett holder oss innenfor budsjett. Bloggen passer også godt for deg som liker å strikke men ikke kan lese oppskrifter. Det kan nemlig ikke jeg heller, så jeg har vært hos mormor og fått dem oversatt til norsk.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no