Inspiration by me

- Design / Interior / DoItYourself -
 • 31.10.2016
 • Ukens sesong tips

  Dette er virkelig tiden for innekos og snuggles foran peisen.  Ta på deg det mykeste antrekket du har, lag en kopp med noe varmt å drikke og sett deg ned foran peisen. Skru av alle forstyrrende elementer som TV, musikk, mobil og lignende, og hør på knitringen fra peisen i stillhet. 

  Helt siden sommerferien, har det vært altfor mye på engang og dagene har flydd forbi på et blunk. Alenetid foran peisen, uten noen forstyrrende elementer, har rett og slett vært terapi. Det å sitte i stillheten og bare kunne koble av i noen minutter har rett og slett vært helt magisk, og gitt kroppen mulighet til å hente seg inn etter mange altfor hektiske uker. Det er virkelig og anbefale, og hva er vel bedre enn peiskos på denne tiden av året?
      

   

 • 31.10.2016
 • Forandring fryder

  I en lengre periode, har jeg følt på at stuen er veldig mørk. Som nevnt tidligere, har jeg også irritert meg grusomt over putene med forskjellige print, mønster og teksturer som har bidratt til et rotete inntrykk. Så til tross for at det kanskje ikke er helt sesongen for det, fant jeg ut at stuen trengte et lysere løft og klinte til.

  Samspillet mellom hvitt og forskjellige grønntoner er virkelig noe som har falt i smak, og valget falt derfor naturlignok på dette. Og jeg er superfornøyd! Fargene sammen skaper assosiasjoner til en vinterskog dekker med sne. Det høres kanskje dumt ut, men rommet gir meg nå en indre ro som er ubeskrivelig deilig.


  I tillegg til oppgraderingen inne, har jeg også fått plantet seks små hvitgran ute i blomsterkassene, og dekorert dem med lys. Med dagslys, er de med på å heve helhetsinntrykket i stuen, og i nattemørket lyser de opp og bidrar til at julegleden nesten tar overhånd! Speaking of.. Nå er det faktisk under en måned til første søndag i advent, og jeg klarer nesten ikke vente lenger!


   

 • 30.10.2016
 • Weekly wanties - livingroom  1 HER 2 HER 3 HER 4 HER 5 HER 6 HER 7 HER 8 HER 9 HER

  Til tross for at grønn aldri har vært en favoritt, har jeg den siste tiden virkelig fått øynene opp for fargen. Spesielt i kombinasjon med hvitt. Samspillet mellom fargene gir assosiasjoner til skogen om vinteren, og gir rett og slett et behagelig og rolig preg over stuen. For tiden er det utrolig mye fint i grønt og hvitt i butikkene! Og ikke minst utrolig mye fine planter som løfter interiøret og miljøet i rommet. Jeg har plukket ut noen av mine favoritter over, og i morgen får du se hvordan noen av dem er kombinert her hjemme.   

 • 27.10.2016
 • DIY - Hot chocolate on a stick

  #diy #oppskrift #gavetips #inspirasjon 

   Du trenger: 
  Melkesjokolade 
  Marshmallows
  Pinner/sugerør
  Cellofan 
  Sløyfebånd 
  Silikonform 

  Slik gjør du: 
  Smelt sjokoladen, og fordel den ut i formen du ønsker. Når du har fordelt sjokoladen, lar du formen stå ute på benken til den begynner å bli relativt stiv. Pass på at sjokoladen ikke stivner for mye, og at den er myk nok til å kunne stikke pinnen/sugerøret nedi. Når pinnen/sugerøret er plassert i senteret av sjokoladebiten og står av seg selv, kan du sette formen med pinnene/sugerørene inn i kjøleskapet. La de stå noen timer slik at de stivner helt til. 

  Når de er ferdig, kan du trykke ut sjokoladebitene, og tilsette en marshmallows.
  Pinnen tilsettes varm melk, og forvandles til varm sjokolade innen kort tid. 

  Når de er ferdig, kan du pakke inn en og en stang i cellofanposer. Knyt gjerne en lapp til posen med en fin tynn silkesløfe. Vips, så har du supersøte hjemmelagde venninnegaver som passer perfekt til den kalde årstiden.

  Kanskje kan det være et tillegg til en julegave, eller vertinnegave til de mange julebordene som venter like rundt hjørnet. 

   

      

 • 26.10.2016
 • DIY - oppgradert potteplante

  #interiør #diy #stue #detaljer #inspirasjon #doityourself #planter 

  Du trenger: 
  Små planter 
  Praylakk 
  Glasskrukker 

  Dette er egentlig en DIY jeg har vist dere før, men jeg tenker allikevel det kan være til inspirasjon å se en annen løsning med samme prinsipp. Sist gang, var det spraylakkede terrakottapotter som ble vist frem, men det er ingenting i veien for å bruke samme metode på plastpottene som følger med planter man kjøper.

  Jeg ønsket å ?stille ut? et par småplanter jeg kjøpe på IKEA forrige uke. Disse kommer i utgangspunktet i en brun plastpotte, noe som ikke passer inn i heimen her.  Jeg tok derfor ut plantene av pottene, spraylakken dem hvite og satt plantene tilbake igjen i potten. Deretter plasserer du plantene og potten i en glassvase, og vips har du et helt annet uttrykk. 
      

 • 24.10.2016
 • Hallway  Jeg elsker at gangen er så stor! Da vi var å så på leiligheten, var det flere som kommenterte at en så stor gang tar unødvendig mye plass. Men etter å ha bodd i leiligheten hvor gangen var liten og innestengt som et lite kott, forguder jeg virkelig den store plassen som møter oss når vi kommer inn døren. Jeg snubler aldri i sko lenger, jeg trenger ikke kjempe med døra slik at jakkene ikke kommer i klem hver gang jeg skal ut, jeg finner alltid de skoene jeg skal ha på meg, skjerfet, hanskene, kåpen, you name it. Det er virkelig utrolig deilig, og jeg anbefaler alle å bruke litt mer plass til gang dersom man bygger drømmehuset. 

  Da vi flyttet inn, fulgte det med en skyvedørsgarderobe som etter min mening var helt håpløs. Ikke bare var den skrøpelig og vanskelig å åpne, den tok også veldig mye unødvendig plass i rommet. Skapene fra IKEA gjør seg utrolig mye bedre, både med tanke på funksjonalitet og finish.    

 • 23.10.2016
 • home away from home

  Forrige helg var vi på Yogaweekend på Norefjell, og ble helt tatt på senga av hvor fint rom vi fikk! Dette måtte naturligvis deles, og jeg har knipset noen bilder til dere. Det første som møtte oss i gangen, var nydelige fliser med varme i gulvet. Deretter oppdaget vi peisen i stua, før overraskelsen var komplett med badekar(!!) på soverommet. 

  For min del, har det vært ekstremt mye den siste tiden. Egentlig litt for mye. Så det å komme opp på fjellet til dette rommet var avslappende i seg selv. Yoga og spa hjalp naturlignok veldig mye det også, men rommet var definitivt en wow-faktor som bidro til det lille ekstra.    

 • 19.10.2016
 • 19.10.2016  Slik gjør du: 

  1. Bland det tørre 
  2. Varm smør og tilsett melken. Varm opp til ca 36 grader. 
  3. Tilsett det smør og melk til blandingen 
  4. Bland inn ekstra hvetemel til deigen ikke lenger er seig

  Når deigen er ferdig, lar du den heve i en halvtime til en time. Når deigen er ferdig hevet, kjevler du ut deigen, og lager små pizzastykker. 
  Disse fylles med ost og skinke, før du ruller de sammen til et horn. 

  La hornene heve 30 minutter til. 

  Når de er ferdig med hevingsrunden, pensles de med egg før du tilsetter frø dersom du ønsker det. 
  Denne gangen hadde jeg solsikkefrø liggende, og brukte disse på toppen for det lille ekstra.  Bon apetit! 
   

 • 18.10.2016
 • Velkommen inn på kjøkkenet vårt

  Mine neste investeringer til kjøkkenet komemr definitivt til å bli en haug med bokser fra IKEA! Kjøleskapet er rett og slett et enormt irritasjonsjonsmoment om dagen og jeg finner aldri det jeg leter etter. Mat blir gammel og må kastes, og det er rett og slett bare tullete. Så nå skal alt bokses opp. Og jeg gleder meg! 

  Vi har også skaffet oss et ekstra oppbevaringsbord som står ved siden av øyen. Det kommer ikke ferm på bildet, men også her trengs det desperat bokser som kan holde orden på alt som blir plassert der. 

 • 17.10.2016
 • WEEKLY WANTIES - kitchen


  1 HER 2 HER 3 HER 4 HER 5 HER 6 HER 7 HER 8 HER 9 HER
   

  Det jeg drømmer mest om når det kommer til kjøkkenet, er å få en innebygd kaffemaskin. Egentlig ønsker jeg meg en type baristamaskin med melkesteamer og hele pakka. Så man kan lage like god kaffe hjemme som man får ute hos de forskjellige kaffehusene. Det hadde virkelig vært hverdagslykke for sånne som meg, som drikker melk med kaffe og gjerne mange kopper om dagen. 

  Jeg ser også frem til en høst med masse supper og gryter til middag, og skulle veldig gjerne hatt en jerngryte fra Le Creuset i skapet. Enn så lenge får jeg ta til takke med min fine hvite jerngryte fra IKEA, for det er jo ikke stil å stikke under en stol at den funker utmerket den også. 
      

 • 16.10.2016
 • Yin & Yang  Denne helgen har vært tilbrakt på Norefjell med to fantastiske frøkner, masse yoga, spa og god mat. Needles to say, men det har vært umåtelig deilig og ikke minst balsam for sjelen. Vi har alle hatt noen hektiske måneder og trengte virkelig en helg med total avslapning og en pause fra hverdagen. 

  Vi har bodd på et fantastisk nydelig hotellrom i helgen, og jeg har knipset bilder som jeg tenkte å dele med dere i løpet av kommende uke. Med badekar på soverommet og en baderomsvask av stein, var det absolutt ingenting å sette fingeren på. 

  Neste uke er det kjøkkenet som står for tur her på bloggen. Som vanlig, deler jeg ukens ønskeliste, og denne gangen for kjøkkenet. Dere vil få en supergod oppskrift på horn med fyll, ukens sesongtips og masse, masse kjøkken inspirasjon.    

 • 15.10.2016
 • Walk in closet

     Bilder: Weheartit.com


                 
  - Lik facebook siden min for oppdateringer på nye innlegg ved å klikke HER   

 • 14.10.2016
 • Oppskrift - Juice  Dette er en god og frisk juice som inneholder vitamin C, vitamin A, vitamin E, kalsium, vitamin B6 og sunne oljer fra ingefæren som motvirker kvalme og roer ned magen. Næringsinnholdet er for å være helt ærlig ikke bakgrunnen for hvorfor jeg lager juice. Jeg syntes hjemmelget juice smaker utrolig godt, og prøver å finne gode alternativer til brus som er noe jeg drikker altfor mye av. 

  Prosessen er veldig enkel nok engang. Kutt opp alle ingredienser, putt dem i juicemaskinen og vips så har du ferdig, hjemmelaget, fantastisk god juice! 

  Enjoy! 

  - Lik facebook siden min for oppdateringer på nye innlegg ved å klikke HER   

   

 • 13.10.2016
 • DIY - Makramearmebånd

   

  Det er utrolig mange fine måter man kan kombinere makrameflett når man skal lage armebånd. Å flette hele armebåndet, eller flette inn elementer med pærler eller lignende gjør at man kan skape veldig mange og fine uttrykk, og dette er noe jeg syntes er veldig gøy. Det er så hyggelig å kunne gi bort noe man har laget selv, og jeg legger ofte ved hjemmelagde armbånd i gaver til venninner og kjente. Ett armebånd tar ca en halvtime å lage. 

  -

  Du trenger: 
  Tråd som smelter når du brenner den
  Smykkelås (dersom du ikke fletter låsen) 
  Pærler 

  -
   


  Slik gjør du: 

  1. Jeg pleier å lage armebånd med to tråder. En lang (illustrert som oransje og brun på bilder), og en kort (grå). 
  Jeg begynner med å legge den lange tråden i en omvendt U-form, og deretter den korte tråden i midten av U-en. Pass på at den korte tråden (grå), går et lite stykke utenfor svingen i U-en. Denne biten av tråden skal du bruke senere til å lage eller feste låsen. 

  2. Den brune tråden legges over både grå og oransje tråd. 

  3. Den oransje tråden tres gjennom midten (der grå og brun tråd lager et kryss), og skal gå under både den grå og den brune tråden. 

  4. Deretter avsluttes løkken ved at den oransje tråden kommer inn i den 'brune løkka', og går ut igjen over den brune tråden. 

  5.  Gjenta prosessen, men begynn fra motsatt side! Altså, Oransje tråd legges over grå og brun tråd, den brune tråden tres gjennom midten under både grå og oransje tråd, og avsluttes ved å trekkes inn i den 'oransje løkka' og ut igjen over den oransje tråden. 

  6. Når man har flettet ønsket lengde, klipper man den oransje og brune tråden så det er ca 1-2mm fra fletten, og brenner deretter disse kantene slik at de smelter inn til flettingen. NB! pass på slik at du ikke brenne for mye å smelter fletten! NB2! La det være et lite stykke av den grå tråden igjen også på denne enden, da det også her skal lages eller festes en lås. 

  7. De to grå delene som er igjen skal nå danne låsen. Denne kan man enten bare knyte slik den er, feste smykkelåser av forskjellige varianter på, eller flette en avslutning som gjør at man kan utvide og snurpe sammen armebåndet når det skal tas av og på. 

  Dersom du lurer på noe er det bare å stille spørmål i kommentarfeltet, så skal jeg hjelpe deg så godt jeg kan. 
  Og hvis du ønsker å vite når jeg legger ut flere DIY innlegg, kan du like FB sidenen HER og få oppdateringer. 

  Lykke til! 

      

 • 12.10.2016
 • Warm & Comfy


  Bilder: Weheartit.com

  Ukens sesongtips er en no brainer - Frem med strikk! I alle varianter, fasonger og typer. Hvis det hadde vært akseptabelt, skulle jeg til og med ha gått i en strikket bukse på kontoret til hverdags! Der er det nemlig så utrolig kaldt at man ikke kan finne på å dra på jobb uten strikk og ull. 

  Personlig, er høsten min favorittårstid når det gjelder mote. Å kunne kle seg lag på lag, med søte strikkesokker, store deilige strikkegensere, nydelige votter, skjerf og kåper eller skinnjakker og ikke minst kule boots er helt supert! Stoffer som flanell, cashmere og ull er også rett og slett upåklagelige. Ikke bare er de varme, men de er også fantastisk deilig å ha på! 

  -

  - Lik facebook siden for oppdateringer på nye innlegg ved å klikke HER   

 • 11.10.2016
 • Welcome into my closet


  #interiør #garderobe #walkincloset #inspirasjon 

  Sett gjennom mine øyne, er dette rommet veldig uferdig. Skapene skal bygges inn, jeg ønsker meg to store runde speil over kommoden, interiøret er kun midlertidig satt sammen av ting vi allerede hadde fra gamle leiligheten, kommoden skal få et hylleplatå som skal bygges på og alle andre småting som ingen andre ser.  

  Når det er sagt, er vi hittil veldig fornøyd! Det er helt magisk å ha så mye plass til alle klær, treningsbagger, smykker, sko og annet som hoper seg opp. 
  Det er ekstremt deilig å kunne ha klesstativet inne på et rom hvor døren kan lukkes, og det er deilig å se alt med engang, i stedet for å rote innerst inne i et skap for å finne den genseren man tror ligger der!    

 • 10.10.2016
 • Weekly wanties - Walk in closet


  #walkincloset #interiør 
  1 HER 2 HER 3 HER 4 HER 5 HER 6 HER 7 HER 8 HER 9 HER

  Da vi skulle kjøpe leilighet sammen, var vi begge veldig enige om at vi skulle ha et walk in closet. Etter å ha bodd sammen med dårlig oppbevaringsplass, var det vikrelig ingen tvil! Og det er helt fantastisk. For vår del, er rommet stort nok til å huse klesstativet når vi har vasket tøy, og det er plass til en seng dersom vi skulle fått besøk som trenger å overnatte. 

  Til tross for at jeg virkelig elsker rommet, er det også dette jeg er minst fornøyd med per nå. Det er rett og slett det rommet som er minst ferdig. Når alle skapene var oppe, alle klær og ting ryddet inn og et speil satt opp mot veggen, var det på alle mulig måter levbart, og sånn har det stått siden. Nå begynner jeg derimot å irritere meg over alle de tingene som ikke er ferdig enda, og fantaserer om hvordan det skal være når alt er på plass.    

   

   

 • 09.10.2016
 • Sneak peak of next week  Neste uke blir helt magisk! Det blir riktignok ekstremt hektisk, med håndballkamp mandag og tosdag, håndballtrening onsdag og jobb i butikken etter en full dag på kontoret på tirsdag. Men når fredag kommer, da har jeg fri! Neste helg, skal jeg og et par venninner på Yoga Weekend på Norefjell, og jeg klarer nesten ikke vente. Sprø, kald, god høstluft på fjellet, fantastisk god mat, spa, yoga, rødvin og gode venninner er bare noen av tingene som venter for neste helg, i tillegg til en kort arbeidsuke. 

  -

  Neste uke er det et helt fantastisk rom som står i fokus her på bloggen, nemlig garderoben, også kjent som walk in closet. Jeg lærer deg hvordan du lager makramearmebånd, deler en supergod juiceoppskrift og som vanlig masse inspirasjon.    

 • 08.10.2016
 • Livingroom inspiration

                                                                                                                                                                                                                                                                                   Bilder: Printrest 

  Stuen blir på mange måter husets kjærne. Vi foreksempel, spiser stort sett alle måltider i sofaen. Nå har vi riktignok kjøkken og stue i ett, så vi ville uansett spist i stuen, men det er mange som er som oss og foretrekker å spise der. Personlig, syntes jeg stuen er enda hyggeligere på denne tiden av året. Det er så hyggelig når alle de tusen te-lysene er tent, peisen knitrer, pleddet er godt tullet rundt kroppen, og en film spiller fra TVen. 

  Som i alle andre rom, er det alltid noe jeg ønsker å oppgradere eller bytte ut. For stuen sin del, er det selvfølgelig å få malt ferdig peisen og veggen rundt, men dette kan vi jo ikke gjøre enda. Deretter, er det å skifte ut putene i sofaen! Alle printene gjør meg gal, og jeg er ekstremt klar for noen enkle, ensfargede puter. Og en med glam! Har sett meg ut en ny pute fra Senze of Joy, med mørke brune paljetter som dekker hele puten. Men den må jeg spare til først. 

  God lørdag! 


  #interiør #hjem #stue #inspirasjon 

   


   

 • 07.10.2016
 • Oppskrift - Chai Latte  Du trenger: 
  Spicy Chai Te 
  Ingefær
  Melk
  Vamt vann
  Kanel 

  Denne oppskriften fikk jeg fra bloggen til Eirin Kristiansen, og jeg er frelst! Jeg brukte en melkesteamer for å gjøre melken ekstra god, og deretter blander du rett og slett ingrediensene sammen. Jeg syntes det er best å rive ingefæren på rivgjern, og ha den i en tesikt. Da avgir den mer smak, og man slipper å få bitene i munn når man drikker. Personlige favoritt når det gjelder chai te, er Tiger Spice fra DAVID RIO. Denne er langt mer fyldig og smakfull enn Twinings, men det var det jeg hadde tilgjengelig akkurat nå. Misforstå meg riktig, den er veldig god den også. Men om jeg kan velge fra øverste hylle, er det Tiger Spice når denne drikken skal lages. 
  God fornøyelse.   

 • 06.10.2016
 • DIY - Terrakottapotter får nytt liv

  Jeg må ærlig innrømme at terrakottapotter er noe jeg syntes er særdeles lite pent. De passer naturlignok inn hos noen, og er som alt annet sikkert kult i sitt rette element. Det er derimot ikke hjemme hos oss, og her ville de sett ekstremt malplassert ut. Kaktuser er derimot noe som er veldig velkomment, og da vi gikk til innkjøp av to store kaktuser for en tid tilbake, kom de i terrakottapotter. Ettersom plantene var dyre nok i seg selv, var det ikke rom for å kjøpe nye potter umiddelbart. Løsningen ble derfor denne ukens DIY prosjekt. 

     Det hele er veldig, veldig enkelt, og alt du trenger er spraylakk og grunning. NB! ikke dropp grunningen. Det tar kun noen minutter ekstra, og gjør at overlaget sitter mye bedre og blir langt penere. Hvis du sprayer rett på, kan det også hende at sprayen ikke fester seg, spesielt hvis du skal spraye på andre materialer. 

  Den ene potten sprayet jeg grå ettersom den skulle stå i stuen og fargen passet best inn her. Den kunne forståvidt vært lik den på soverommet, men jeg ville ha to forskjellige. Potten på soverommet ble både sort og gull. Denne sprayet jeg først helt sort. Deretter, sprayet jeg gull med en lenger avstand fra potten. For å fremheve noen punkter, sprayet jeg litt nærmere på enkelte steder. 

   
  Jeg syntes de ble veldig kule, og har konkludert med at jeg ikke trenger nye potter allikvel.    

 • 05.10.2016
 • Ukens sesong tips  Nå begynner høsten virkelig å tre frem, og luften begynner å bli kaldere både morgen og kveld. Hva er vel da bedre enn å krype inn under teppet når man kommer hjem for dagen og kose seg med en episode eller to av favorittseriene? 

  Personlig er jeg en serioman! Det eneste jeg ikke liker er komedieserier, med unntak av The Big Bang Theory og Younger. Favorittsjanger er derfor vanskelig å velge ut, men jeg har allikevel klart å plukke ut ti favoritter jeg tenkte å dele med dere. Listen er sat topp i tilfeldig rekkefølge, og er alle serier jeg varmt anbefaler. 


   


   

 • 04.10.2016
 • My livingroom

  Velkommen inn til stuen vår. 

  Vi fikk på plass peis for noen uker siden og syntes selv vi var superflinke som kom peissesongen i forkjøpet. Lite visste vi om at det to dager senere skulle komme et brev fra styret, med informasjon om at pipeløpet nå skal rehabiliteres. Naturlignok passet jo det helt perfekt, at de nå må slå ned veggen som ble murt igjen for kun noen uker siden. Snakk om god timing! Vi har i allefall fått utsatt maleprosjektet av peisinnsatsen og veggen rundt inntil videre, og venter i spenning på hvilken dag de skal komme til oss.    

 • 03.10.2016
 • Weekly wanties - livingroom  HER  2 HER 3 HER 4 HER 5 HER 6 HER 7 HER 8 HER 9 HER 10 HER

  Forelskelsen for den dype gulfargen som er å finne på et utall interiørvarer og klær om dagen har meldt sin ankomst. Den er så lun og god, og passer perfekt med høstens fargeskala. Runde glassvaser med grønne planter er også en favoritt om dagen, og pledd får man selvfølgelig aldri nok av. Spesielt ikke på denne tiden av året.    

   

   

 • 02.10.2016
 • Hello October

  For et vær, for en dag og for en årstid! 

  Hvis noen spør hvilken årstid som er min favoritt, er svaret sommer, dersom jeg ikke tenker meg om. Men desember er årets beste måned, påsken er årets beste uke og 17. mai er årets beste dag. Det er lite som slår følelsen av vårsolen som titter frem og minner oss på at sommeren er på vei. Men det er også like magisk med høst. Når hele landet males i en varm fargeskala og solen fortsatt varmer mens luften er kjørlig og frisk. 

  Vi har tilbrakt dagen ute med hver vår bok, grillpølser og et upåklagelig deilig vær. 
  Rett og slett terapi for skjelen. 

  -

  Neste uke er det stuen som vil stå i fokus her på bloggen. I tillegg, får du en god oppskrift på Chai Latte, et DIY prosjekt som oppgraderer kjedelige terrakottapotter og ikke minst en masse inspirasjon.    

   

 • 01.10.2016
 • soveroms inspo


  Bilder: printrest 

  Mitt drømmesoverom skulle vært fylt med twinkly lights og ikkeminst hatt en fantastisk himmelseng, alla teppeteltene jeg lagde mellom to stoler i barndommen. Eventuelt, skulle jeg veldig gjerne hatt tusen små lys i taket, slik at det hadde sett ut som en stjernehimmel hver kveld. 

  I min aller første studentleilighet, hadde jeg faktisk en himmelseng (den i tyll fra IKEA) over sengen. Og i den hadde jeg festet twinklylights. Jeg elsket det! Det var fantastisk å kunne låse døren til soverommet, sette seg i sengen med en kopp te eller kakao mens resten av rommet var mørkt, og lese en bok eller se på serier under himmelen av hundre små lys.    

  Om meg

  inspirationbyme

  Inspiration by me er for deg som ønsker inspirasjon innenfor interiør, eller er på jakt etter et nytt DIY prosjekt. Her legges det ikke ut kompliserte stirkkeoppskrifter som er umulig å forstå, heller ikke uoppnåelig dyre interiørtips for hjemmet. Dette er bloggen for oss dødelige, som av og til kan drømme oss bort til det uoppnåelige, men stort sett holder oss innenfor budsjett. Bloggen passer også godt for deg som liker å strikke men ikke kan lese oppskrifter. Det kan nemlig ikke jeg heller, så jeg har vært hos mormor og fått dem oversatt til norsk.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no