Inspiration by me

- Design / Interior / DoItYourself -
 • 18.10.2016
 • Velkommen inn på kjøkkenet vårt

  Mine neste investeringer til kjøkkenet komemr definitivt til å bli en haug med bokser fra IKEA! Kjøleskapet er rett og slett et enormt irritasjonsjonsmoment om dagen og jeg finner aldri det jeg leter etter. Mat blir gammel og må kastes, og det er rett og slett bare tullete. Så nå skal alt bokses opp. Og jeg gleder meg! 

  Vi har også skaffet oss et ekstra oppbevaringsbord som står ved siden av øyen. Det kommer ikke ferm på bildet, men også her trengs det desperat bokser som kan holde orden på alt som blir plassert der. 

 • 17.10.2016
 • WEEKLY WANTIES - kitchen


  1 HER 2 HER 3 HER 4 HER 5 HER 6 HER 7 HER 8 HER 9 HER
   

  Det jeg drømmer mest om når det kommer til kjøkkenet, er å få en innebygd kaffemaskin. Egentlig ønsker jeg meg en type baristamaskin med melkesteamer og hele pakka. Så man kan lage like god kaffe hjemme som man får ute hos de forskjellige kaffehusene. Det hadde virkelig vært hverdagslykke for sånne som meg, som drikker melk med kaffe og gjerne mange kopper om dagen. 

  Jeg ser også frem til en høst med masse supper og gryter til middag, og skulle veldig gjerne hatt en jerngryte fra Le Creuset i skapet. Enn så lenge får jeg ta til takke med min fine hvite jerngryte fra IKEA, for det er jo ikke stil å stikke under en stol at den funker utmerket den også. 
      

  Om meg

  inspirationbyme

  Inspiration by me er for deg som ønsker inspirasjon innenfor interiør, eller er på jakt etter et nytt DIY prosjekt. Her legges det ikke ut kompliserte stirkkeoppskrifter som er umulig å forstå, heller ikke uoppnåelig dyre interiørtips for hjemmet. Dette er bloggen for oss dødelige, som av og til kan drømme oss bort til det uoppnåelige, men stort sett holder oss innenfor budsjett. Bloggen passer også godt for deg som liker å strikke men ikke kan lese oppskrifter. Det kan nemlig ikke jeg heller, så jeg har vært hos mormor og fått dem oversatt til norsk.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no