Inspiration by me

- Design / Interior / DoItYourself -
 • 23.12.2016
 • Når bitene faller på plass

  I år har det vært veldig vanskelig å pynte til jul. Med ny leilighet må fantasien frem og alt må planlegges på nytt. Soverommet har jeg egentlig ikke vært fornøyd med i det heletatt, og jeg har prøvd å finne en løsning hele desember. Det var først etter mamma og jeg var på en liten raid på slettvoll og Mestergrønn at jeg endelig fant ut hvordan det skulle være. Og nå er jeg strålende fornøyd og elsker rett og slett vårt julepyntede soverom. Det er så hyggelig her og jeg vil nesten ikke gå ut av sengen om morningen. Jeg vil bare bli sittende i sengen med en god bok i fantastiske omgivelser og nyte.    

 • 20.12.2016
 • DIY - Brente mandler


  - DU TRENGER - 

  250 g mandel 
  100 g sukker
  1 dl vann
  nøytral olje. 

  - SLIK GJØR DU - 

  Bruk den nøytrale oljen til å pensle et srort stykke bakepapir til å begynne med. Deretter har du mandlene, sukker og vann i en kjele og koker opp. Rør om hele tiden og pass på Vannet skal etterhvert begynne å fordampe. Når sukkeret ser ut til å bli tørt første gangen, skal det smelte en gang til. Denne prosessen krever at du rører konstant så det ikke svir seg i bunnen. Mandlene vil klumpe seg sammen, men det er ikke noe problem. De får du løs etterpå. 
  Hell deretter mandlene ut på bakepapiret og la det kjøle seg ned. Deretter kan du brekke de løs fra hverandre. 

  God fornøyelse.
      

 • 16.12.2016
 • Stjernesludd  Dagene bare raser av sted, og før jeg vet ord av det er det helg igjen. På onsdag, var vi på julekonsert med Kurt Nilsen i spektrum, og vet du hva? Det MÅ du bare gjøre neste år om du ikke var der i år. Det var rett og slett ren magi. Julestemningen kokte over, og nå gleder jeg meg så mye til resten av dagene i desember at det nesten går rundt. Julesokken er fylt, gavene pakkes inn og det siste lille ekstra til gavene lages i helgen. 

  Mellom slagene, tenkte jeg å dele noen bilder av julenpynten til mor. 
  God inspirasjon!    

  Om meg

  inspirationbyme

  Inspiration by me er for deg som ønsker inspirasjon innenfor interiør, eller er på jakt etter et nytt DIY prosjekt. Her legges det ikke ut kompliserte stirkkeoppskrifter som er umulig å forstå, heller ikke uoppnåelig dyre interiørtips for hjemmet. Dette er bloggen for oss dødelige, som av og til kan drømme oss bort til det uoppnåelige, men stort sett holder oss innenfor budsjett. Bloggen passer også godt for deg som liker å strikke men ikke kan lese oppskrifter. Det kan nemlig ikke jeg heller, så jeg har vært hos mormor og fått dem oversatt til norsk.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no