Inspiration by me

- Design / Interior / DoItYourself -
 • 08.02.2017
 • Adding some red details to your interior  Årets farge, rødt, har blitt testet ut i heimen. Riktignok på en veldig forsiktig og midlertidig måte. Jeg gikk rett og slett til innkjøp av en haug røde roser, og plasserte de rundt omkring, som blikkfang i en ellers fargeløs leilighet. Og jeg må ærlig innrømme at det er ganske så trivelig. Nå skal det sies at jeg elsker blomster og planter. Det skal også innrømmes at jeg mest sannsynlig ikke kommer til å adoptere fargen til hverdags. Men kanskje til jul. Kanskje!

  Det finnes mange fine nyanser og kombinasjoner av fargen, men med mindre det er velursofaen til Eilsersen, er det nok blått og grønt som får innpass i det ellers fargeløse hjemmet vårt.

 • 02.02.2017
 • Green delightfulness


  Bilder: unsplashed & weheartit

  Egentlig, har jeg alltid foretrukket blomster fremfor andre planter. Men den siste tiden, har grønne planter virkelig vokst frem som en stor favoritt. Jeg er fullt klar over at det høres helt dust ut, men grønne planter gir meg rett og slett en indre ro som er utrolig behagelig. Spesielt etter en periode som julen, hvor alle rom er fylt til randen med glitter, fjær, sløyfer og kuler. Nå er stuen preget av grått sort og hvitt, med flere grønne innslag i form av planter. Uten de grønne plantene ville det sett veldig trist ut hjemme akkurat nå, men det er så fantastisk deilig med et nedtonet interiør etter julens prangende tilstedeværelse.

 • 01.02.2017
 • Passionate red


  Bilder: weheartit & unsplashed

  Fargerike har lansert rødt som årets farge på interiørfronten, og sier i pressemeldingen at moteverdenen, designere og de store interiørmessene peker mot nyanser av rødt i år. Personlig, er jeg både særdeles skeptisk men også nysgjerrig. Jeg er nemlig blant dem som ikke fører rød jul i heimen, og syntes fargen er forstyrrende og slitsom i interiøret. Det er riktignok når jeg tenker på den typiske rødfargen fra filtrøde dorull-nisser. Derimot, er jeg langt mer tilbøyelig til den dype røde fargen som skaper en lun og behagelig stemning til et ellers fargeløst hjem preget av svart, hvitt og grått.

  Etter å ha trollet nettet etter inspirasjon for røde detaljer til hjemmet, falt jeg pladask for en rød veloursofa (!!) fra Eilsersen og fikk umiddelbart lyst til å gjøre om hele stua. Naturlignok blir det ikke ny sofa, spesielt ikke en trendsofa til mange tusen kroner, men det er lov å drømme!

  Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke er like skeptisk eller negativ lenger. Et hjem fylt med røde roser og friske epler er noe jeg rett og slett kan se for meg at er veldig hyggelig. Noen mørke røde velour puter kunne faktisk fått plass i sofaen sammen med de hvite og sorte også. Kanskje samboeren til og med får viljen sin neste år med flere røde detaljer i julepynten. Selvfølgelig så lenge det er en veldig mørk og dyp variant av fargen.

  Om meg

  inspirationbyme

  Inspiration by me er for deg som ønsker inspirasjon innenfor interiør, eller er på jakt etter et nytt DIY prosjekt. Her legges det ikke ut kompliserte stirkkeoppskrifter som er umulig å forstå, heller ikke uoppnåelig dyre interiørtips for hjemmet. Dette er bloggen for oss dødelige, som av og til kan drømme oss bort til det uoppnåelige, men stort sett holder oss innenfor budsjett. Bloggen passer også godt for deg som liker å strikke men ikke kan lese oppskrifter. Det kan nemlig ikke jeg heller, så jeg har vært hos mormor og fått dem oversatt til norsk.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no