Inspiration by me

- Design / Interior / DoItYourself -
 • 20.11.2016
 • Hyttekos og kommende uke


  Bilder: weheartit.com

  Egentlig vil jeg bare hoppe over hele neste uke. Og grunnen er veldig enkel. Jeg gleder meg så ekstremt til første søndag i advent. Det kribler og klør i hele kroppen og jeg kan nesten ikke vente lenger. Det er veldig, veldig fristende å kjøpe inn julegodt, julebrus, julemat, spise pepperkakedeig, høre på julemusikk og se på julefilmer dagen lang. Men jeg må holde ut en uke til! Det eneste som er på plass, er julekalenderen, og det er rett og slett fordi ukens DIY handler om hvordan man kan lage en stilig julekalender som bidrar positivt til interiøret og annen julepynt. Enn så lenge, står alle kassene med julepynt pent pakket bort i boden. Men om en liten uke skal alt opp og frem så snart klokken tikker inn første søndag i advent! 

  Neste uke er det Walk in Closet som står for tur her på bloggen, og det blir siste uken med faste innlegg før nyåret. Fra første søndag i advent blir det nemlig julestemning her på bloggen, og hvis jeg ikke klarer å smitte deg innen lille julaften er det dessverre ingenting som kan hjelpe deg på veien til julestemning. 
   


   

 • 17.11.2016
 • Hyttedrømmen

  For en tid tilbake pusset jeg opp soverommet på hytta. Jeg har i flere år klødd i fingrene etter å få pusse opp familiehytten, og endelig fikk jeg gjennomslag for å starte med et av soverommene. Jeg beiser sengene og kommoden, ryddet og hadde kjøpt inn nytt sengetøy, lamper og andre interiørartikler jeg tenkte ville piffe opp soverommet. Noen av tingene lå allerede i boden og fikk på denne måten nytt liv i riktige omgivelser.

  Selv er jeg superfornøyd, og tenker at hvis man kan gjøre så mye fint på en dag, da tar det ikke mye tid å oppgradere hele hytta!
  Bare en så enkel ting som å beise møblene gjorde rett og slett en enorm forskjell, og det er veldig lite som skal til for at det blir utrolig mye bedre. 

  Hvordan soverommet så ut før ser du her.


   

 • 14.11.2016
 • Weekly wanties - hyttekos


  1 HER 2 HER 3 HER 4 HER 5 HER 6 HER 7 HER 8 HER 9 HER 10 HER 

  Jeg drømmer om en hytte på fjellet. Med mørke brune bjelker, ullstoffer i grått, brunt og grønt, flanellsengetøy, peis, fantastisk utsikt og alt som hører med. Tanken om å kunne spenne på seg skiene rett utenfor husveggen og gå rett ut i løypa er rett og slett magisk. Kunne tilbringe kvelder med gode venner og familie med en kortstokk eller brettspill og godt i glasset.

  Vi er riktignok utrolig heldige, som gjennom har tilgang på hytte ved sjøen, hytte i skogen og hytte ved ferskvann. Men det hadde allikevel vært noe helt annerledes å ha sin helg egen, hvor man kan gjøre som man vil og dra uten å forhøre seg med de andre om de har planer å reise samme helg. En vakker dag er det liten tvil om at det blir hytte på fjellet, men enn så lenge, får jeg drømme meg bort med hytteinteriør og heller pusse opp skogshytten så godt det lar seg gjøre. For selv om det ikke er lysløype rett utenfor husveggen, er det utrolig deilig å sitte godt plantet i badestampen en kald januarkveld med rødt i glasset og stjerneklar himmel.   

 • 18.09.2016
 • Next week  I mitt første innlegg, skrev jeg at det for meg er i detaljene magien ligger. Et rom kan forvandles kun ved hjelp av noen puter, pledd, telyseholdere og blomster eller grønne planter, og jeg personlig mener det er detaljene som gir rommet liv og personlighet. I mine øyne, kan hvem som helst kjøpe de nyeste trendmøblene og plassere dem i et rom. Men måten du velger å kombinere detaljene på, er enestående for ditt hjem og din/deres personlighet. 

  Sist men ikke minst, skaper detaljene varme og hygge. Et rom uten detaljer ville for min del blitt veldig sterilt og trist. 
  Derfor, tenkte jeg det var på tide å vise frem detaljene fra oppgraderingsprosjektet mitt på hytta, som en fin avslutning på uken. 

  Neste uke er det baderommet som vil stå i fokus her på bloggen,
  med avbrekk av sesongens tips og ikke minst en latterlig deilig oppskrift på hjemmelaget juice.    

 • 17.09.2016
 • Hytte inspo  Etter jeg oppgraderte det ene soverommet på hytta, har det klødd i fingrene etter å forsette på flere rom. Det er så utrolig lite som skal til for å løfte inntrykket, og det finnes så utrolig mye inspirasjon der ute! For øyeblikket er jeg obsessed med mørk beis i brun/grå sammen med brun, beige og grå. Skogsgrønn er også en favoritt på hyttefronten om dagen, og jeg har så lyst til å få sydd noen puter og gardiner i grønne toner, gjerne i ruter, kobinert med brunt og grått. 

  På denne tiden av året, er det helt klart flanell, ull og saueskinn som står øverst på ønskelista når det gjelder stoff og tekstil. 

  God inspirasjon, og ikke minst, god lørdag!   

  Om meg

  inspirationbyme

  Inspiration by me er for deg som ønsker inspirasjon innenfor interiør, eller er på jakt etter et nytt DIY prosjekt. Her legges det ikke ut kompliserte stirkkeoppskrifter som er umulig å forstå, heller ikke uoppnåelig dyre interiørtips for hjemmet. Dette er bloggen for oss dødelige, som av og til kan drømme oss bort til det uoppnåelige, men stort sett holder oss innenfor budsjett. Bloggen passer også godt for deg som liker å strikke men ikke kan lese oppskrifter. Det kan nemlig ikke jeg heller, så jeg har vært hos mormor og fått dem oversatt til norsk.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no