Inspiration by me

- Design / Interior / DoItYourself -
 • 02.12.2016
 • 02.12.2016

  Hjemme hos oss er det jul i alle rom. Og gangen er intet unntak.    

 • 24.10.2016
 • Hallway  Jeg elsker at gangen er så stor! Da vi var å så på leiligheten, var det flere som kommenterte at en så stor gang tar unødvendig mye plass. Men etter å ha bodd i leiligheten hvor gangen var liten og innestengt som et lite kott, forguder jeg virkelig den store plassen som møter oss når vi kommer inn døren. Jeg snubler aldri i sko lenger, jeg trenger ikke kjempe med døra slik at jakkene ikke kommer i klem hver gang jeg skal ut, jeg finner alltid de skoene jeg skal ha på meg, skjerfet, hanskene, kåpen, you name it. Det er virkelig utrolig deilig, og jeg anbefaler alle å bruke litt mer plass til gang dersom man bygger drømmehuset. 

  Da vi flyttet inn, fulgte det med en skyvedørsgarderobe som etter min mening var helt håpløs. Ikke bare var den skrøpelig og vanskelig å åpne, den tok også veldig mye unødvendig plass i rommet. Skapene fra IKEA gjør seg utrolig mye bedre, både med tanke på funksjonalitet og finish.    

  Om meg

  inspirationbyme

  Inspiration by me er for deg som ønsker inspirasjon innenfor interiør, eller er på jakt etter et nytt DIY prosjekt. Her legges det ikke ut kompliserte stirkkeoppskrifter som er umulig å forstå, heller ikke uoppnåelig dyre interiørtips for hjemmet. Dette er bloggen for oss dødelige, som av og til kan drømme oss bort til det uoppnåelige, men stort sett holder oss innenfor budsjett. Bloggen passer også godt for deg som liker å strikke men ikke kan lese oppskrifter. Det kan nemlig ikke jeg heller, så jeg har vært hos mormor og fått dem oversatt til norsk.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no