Inspiration by me

- Design / Interior / DoItYourself -
 • 24.09.2016
 • Bathroom inspo


  Bilder: printrest


  Mørk grå, svart, mur/sement, gull og slitt tre er for øyeblikket en drømmekombinasjon for badet. Skulle jeg ha pusset opp i dag hadde det uten tvil blitt med disse fargene og materialene. Jeg skulle så inderlig ønske at dusjhodet, blandebatteriet, dorullholderen og knottene var i messing/gullfarget. Og i dusjen, skulle jeg gjerne hatt svarte rullesteiner som kontrast til resten av gulvet. Hvite håndkler, mørke grå te-lyseholdere i glass og hvite duftlys hadde vært det perfekte avbrekket fra det mørke og harde. For ikke å snakke om et fantastisk speil med en tykk ramme rundt i rekved.    

 • 21.09.2016
 • My bathroom

  Nå nærmer det seg et halvt år siden vi flyttet inn i leiligheten, og det er fortsatt en del ting som mangler. Man pakker ut og innreder nitti prosent slik at man trives og ting ser bra ut, også glemmer man resten en stund. Vi mangler for eksempel fortsatt søppelkasse og hyller til såpe i dusjen. Hyllene har vi rikitgnok kjøpt, men de ligger fortsatt i en skuff. Hver eneste kveld, tenker jeg at de må skrus opp. Og hver eneste dag glemmer jeg det. Men sånn er det vel for alle som er i en flytteprossess. Man må bo seg til over lengre tid og ta ting litt som det kommer etterhvert. 

      

 • 19.09.2016
 • WEEKLY WANTIES - BATHROOM  1. HM 2. SLETTVOLL 3. BLOOMINGVILLE 4.BLOOMINGVILLE 5. BLOOMINGVILLE 6. VOLUSPA 7. VOLUSPA 8. HM 9. RITUALS

  Jeg har lenge hatt dilla på denne fantastiske fine sjøgrønn/blå fargen jeg ikke helt klarer å definere. Den er ikke turkis, blå eller grønn, men en god blanding av alle sammen. For ikke å snakke om gull! Jeg er obsessed. Spesielt i kombinasjon med sort! 

  Badet skal etter min mening ha en følelse av spa, med avslapping og rolig behag. For min del, er det derfor et must med stearinlys, duftlyd og duftpinner. Det er rett og slett himmelsk å tenne lysene, sette på noe rolig og avslappende musikk og ikke minst ta med seg et glass rødt inn på badet en fredags kveld. Da kommer virkelig roen over meg og helgen kan ringes inn. 

   

   

   

   

  Om meg

  inspirationbyme

  Inspiration by me er for deg som ønsker inspirasjon innenfor interiør, eller er på jakt etter et nytt DIY prosjekt. Her legges det ikke ut kompliserte stirkkeoppskrifter som er umulig å forstå, heller ikke uoppnåelig dyre interiørtips for hjemmet. Dette er bloggen for oss dødelige, som av og til kan drømme oss bort til det uoppnåelige, men stort sett holder oss innenfor budsjett. Bloggen passer også godt for deg som liker å strikke men ikke kan lese oppskrifter. Det kan nemlig ikke jeg heller, så jeg har vært hos mormor og fått dem oversatt til norsk.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no