Inspiration by me

- Design / Interior / DoItYourself -
 • 15.02.2017
 • ALL THE MEMORIES FLOODING BACK

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
   

  Etter første året i typiske dorms, ble dette mitt nye hjem de siste to årene i Manchester. Vi var superheldige! I Manchester er nemlig alle leilighetene polstret med vegg-til-vegg tepper på gulvene, vasker som skiller på kalt og varmt vann i stedet for å ha blandebatteri, og isolasjon kan du bare glemme. Så da vi kom over denne herligheten som ble bygget når vi var å så på den, var vi utrolig glad. Vi fikk overtalt land lorden til å ha parkett/laminat i alle rom og ikke minst sette inn blandebatteri til alle vaskene! Utgangspunktet var i hvertfall utrolig fint da vi flyttet inn.

   

  På mange måter vil jeg si det var her jeg vokste opp. Jeg dro fra familie, kjæreste, venner og det kjente, til en by jeg aldri hadde besøkt, uten noen jeg kjente og uten egentlig å kunne språket. Klart jeg forsto engelsk, men snakke hold jeg meg foruten så godt det lot seg gjøre. Her ble jeg selvstendig på en helt annen måte enn før. Jeg fikk input fra mennesker over hele verden som gav meg muligheten til å se ting på en annen måte og fra flere sider. Her lærte jeg et nytt språk, nye måter å kommunisere på og nye måter å uttrykke meg på. Jeg tok lappen her, fullførte en Bachelor her og etablerte et liv jeg savner hver eneste dag. Misforstå meg rett, jeg ville aldri byttet tilbake nå, men det er allikevel noe spesielt med det. Og Manchester er like 'hjemme' som Oslo.

  1 Kommentar skjul

  Dazzy

  15.02.2017 kl. 18:05
  Så kjekt!

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  inspirationbyme

  Inspiration by me er for deg som ønsker inspirasjon innenfor interiør, eller er på jakt etter et nytt DIY prosjekt. Her legges det ikke ut kompliserte stirkkeoppskrifter som er umulig å forstå, heller ikke uoppnåelig dyre interiørtips for hjemmet. Dette er bloggen for oss dødelige, som av og til kan drømme oss bort til det uoppnåelige, men stort sett holder oss innenfor budsjett. Bloggen passer også godt for deg som liker å strikke men ikke kan lese oppskrifter. Det kan nemlig ikke jeg heller, så jeg har vært hos mormor og fått dem oversatt til norsk.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits