Inspiration by me

- Design / Interior / DoItYourself -
 • 13.02.2017
 • a hidden treasure in manchester

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
   

  For sånne som meg, som elsker perler og dill, finnes det et lite skattekammer i Manchester som er helt magisk! Den lille fantastiske oasen av en butikk ligger inn på Affleck's Palace, et noe spesielt og annerledes senter hvor du bokstavelig talt får tak i all things weird. Etter jeg flyttet hjem igjen til Norge, har jeg aldri besøkt Manchester uten å titte innom. Det er definitivt blitt en ting jeg må gjøre når jeg er her, og jeg finner alltid så utrolig mye fint og ikke minst en masse, masse inspirasjon. Denne gangen var intet unntak, og når jeg tilslutt var ferdig hadde det gått en time og samboern begynte å bli meget utolmodig til tross for at han satt på en bar nede i veien. 

  4 Kommentarer skjul

  Hanne Lovise Johnsen

  13.02.2017 kl. 17:16
  nydelige bilder!! <3

  Jeg holder forresten konkurranse på instagrammen min nå, og blir kjeeempeglad hvis du ønsker å melde deg på! God vinnersjanse, 4 vinnere. @hannelovisejo

  Victoria Larsen

  13.02.2017 kl. 18:42
  Kjempe fine bilder! :D

  Iselin Renée

  13.02.2017 kl. 20:54
  Ååh så fine :)

  Kristine Pernille

  14.02.2017 kl. 10:44
  Kjempefine bilder! :)

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  inspirationbyme

  Inspiration by me er for deg som ønsker inspirasjon innenfor interiør, eller er på jakt etter et nytt DIY prosjekt. Her legges det ikke ut kompliserte stirkkeoppskrifter som er umulig å forstå, heller ikke uoppnåelig dyre interiørtips for hjemmet. Dette er bloggen for oss dødelige, som av og til kan drømme oss bort til det uoppnåelige, men stort sett holder oss innenfor budsjett. Bloggen passer også godt for deg som liker å strikke men ikke kan lese oppskrifter. Det kan nemlig ikke jeg heller, så jeg har vært hos mormor og fått dem oversatt til norsk.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits