Inspiration by me

- Design / Interior / DoItYourself -
 • 08.02.2017
 • Adding some red details to your interior  Årets farge, rødt, har blitt testet ut i heimen. Riktignok på en veldig forsiktig og midlertidig måte. Jeg gikk rett og slett til innkjøp av en haug røde roser, og plasserte de rundt omkring, som blikkfang i en ellers fargeløs leilighet. Og jeg må ærlig innrømme at det er ganske så trivelig. Nå skal det sies at jeg elsker blomster og planter. Det skal også innrømmes at jeg mest sannsynlig ikke kommer til å adoptere fargen til hverdags. Men kanskje til jul. Kanskje!

  Det finnes mange fine nyanser og kombinasjoner av fargen, men med mindre det er velursofaen til Eilsersen, er det nok blått og grønt som får innpass i det ellers fargeløse hjemmet vårt.

  2 Kommentarer skjul

  Victoria Larsen

  08.02.2017 kl. 18:23
  Kjempe flotte roser! :)

  Dazzy

  09.02.2017 kl. 00:42
  Utrolig fine bilder, du er flink med kamera :)

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  inspirationbyme

  Inspiration by me er for deg som ønsker inspirasjon innenfor interiør, eller er på jakt etter et nytt DIY prosjekt. Her legges det ikke ut kompliserte stirkkeoppskrifter som er umulig å forstå, heller ikke uoppnåelig dyre interiørtips for hjemmet. Dette er bloggen for oss dødelige, som av og til kan drømme oss bort til det uoppnåelige, men stort sett holder oss innenfor budsjett. Bloggen passer også godt for deg som liker å strikke men ikke kan lese oppskrifter. Det kan nemlig ikke jeg heller, så jeg har vært hos mormor og fått dem oversatt til norsk.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits