Inspiration by me

- Design / Interior / DoItYourself -
 • 06.02.2017
 • Winter Wonderland

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Denne helgen har vært magisk. Vi har passet verdens aller fineste og beste hund, og jeg har så ekstemt hjertesorg nå som hun har blitt hentet. Livet blir på alle måter komplett med en voffs i hus, og hadde det ikke vært for samboeren, og forsåvidt en urealistisk hektisk hverdag, hadde jeg frest avgårde og skaffet meg en hund for lengst. Det er ingen tvil om at jeg skal ha en på et tidspunkt, og jeg skal ærlig innrømme at jeg drømmer om det hver enste dag. 

  Sneen meldte sin ankomst i helgen også, så det å traske rundt i skog og mark med verdens beste turkamerat i fantastiske hvit omgivelser har vært helt fantastisk. Det aller beste er allikevel å komme inn igjen, fyre i peisen og legge seg på gulvet med en pelsdott i armene. 

  3 Kommentarer skjul

  Iselin Renée

  06.02.2017 kl. 20:45
  Veldig fine bilder!

  Dazzy

  06.02.2017 kl. 21:03
  Kjempefine bilder!

  Lilli

  06.02.2017 kl. 23:02
  Så fine bilder :)

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  inspirationbyme

  Inspiration by me er for deg som ønsker inspirasjon innenfor interiør, eller er på jakt etter et nytt DIY prosjekt. Her legges det ikke ut kompliserte stirkkeoppskrifter som er umulig å forstå, heller ikke uoppnåelig dyre interiørtips for hjemmet. Dette er bloggen for oss dødelige, som av og til kan drømme oss bort til det uoppnåelige, men stort sett holder oss innenfor budsjett. Bloggen passer også godt for deg som liker å strikke men ikke kan lese oppskrifter. Det kan nemlig ikke jeg heller, så jeg har vært hos mormor og fått dem oversatt til norsk.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits