Inspiration by me

- Design / Interior / DoItYourself -
 • 07.02.2017
 • Transformation Tuesday

  FØR: 

  ETTER:   Bilder: fra prospektene til leiligheten | #kjøkken #føretter #oppussing #interiør #inspirasjon #kjøkkeninspirasjon


  Kjøkkenet var i utgangspunktet på et eget rom, og jeg er så uendelig takknemlig for at de vi kjøpte av slo ned veggen og lagde en åpen kjøkken/stue løsning. Det var faktisk kjøkkenet som gjorde at vi falt for leiligheten. Den mørke treplaten mot det grå kjøkkenet og den fantastiske kjøkkenøya var midt i blinken og utrolig lekkert. Og ikke minst det lyse gulvet! Jeg har egentlig alltid sett for meg en leilighet med mørke, mørke brun parkett som hjemme hos mamma. Men da vi så denne leiligheten med det fantastiske lyse og pene gulvet ble jeg overbevist om at det er lyst som gjelder! Spesielt med tanke på et farget kjøkken og det faktum at vi er glad i mørke møbler. 

  6 Kommentarer skjul

  Iselin Renée

  07.02.2017 kl. 17:05
  Så utrolig fint det ble :)

  ilovekimkardashian

  07.02.2017 kl. 17:11
  Utrolig fint. Kan du også dele hvor mye det hele kostet til sammen. Er det et IKEA kjøkken?

  inspirationbyme

  07.02.2017 kl. 23:31
  ilovekimkardashian: Jeg vet dessverre ikke, for de vi kjøpte av pusset opp hele leiligheten før de solgte. Men ja, det er IKEA-kjøkken :)

  Elin Slåen

  07.02.2017 kl. 17:41
  Det blei jo helt fantastisk fint :D

  Likete veldig godt den mørke benkeplaten mot de grå flatene :D

  Victoria

  07.02.2017 kl. 17:49
  Wow, helt fantastisk det ble!! :)

  nr73

  22.02.2017 kl. 21:03
  Wow! For ein forandring! :)

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  inspirationbyme

  Inspiration by me er for deg som ønsker inspirasjon innenfor interiør, eller er på jakt etter et nytt DIY prosjekt. Her legges det ikke ut kompliserte stirkkeoppskrifter som er umulig å forstå, heller ikke uoppnåelig dyre interiørtips for hjemmet. Dette er bloggen for oss dødelige, som av og til kan drømme oss bort til det uoppnåelige, men stort sett holder oss innenfor budsjett. Bloggen passer også godt for deg som liker å strikke men ikke kan lese oppskrifter. Det kan nemlig ikke jeg heller, så jeg har vært hos mormor og fått dem oversatt til norsk.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits