Inspiration by me

- Design / Interior / DoItYourself -
 • 01.02.2017
 • Passionate red


  Bilder: weheartit & unsplashed

  Fargerike har lansert rødt som årets farge på interiørfronten, og sier i pressemeldingen at moteverdenen, designere og de store interiørmessene peker mot nyanser av rødt i år. Personlig, er jeg både særdeles skeptisk men også nysgjerrig. Jeg er nemlig blant dem som ikke fører rød jul i heimen, og syntes fargen er forstyrrende og slitsom i interiøret. Det er riktignok når jeg tenker på den typiske rødfargen fra filtrøde dorull-nisser. Derimot, er jeg langt mer tilbøyelig til den dype røde fargen som skaper en lun og behagelig stemning til et ellers fargeløst hjem preget av svart, hvitt og grått.

  Etter å ha trollet nettet etter inspirasjon for røde detaljer til hjemmet, falt jeg pladask for en rød veloursofa (!!) fra Eilsersen og fikk umiddelbart lyst til å gjøre om hele stua. Naturlignok blir det ikke ny sofa, spesielt ikke en trendsofa til mange tusen kroner, men det er lov å drømme!

  Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke er like skeptisk eller negativ lenger. Et hjem fylt med røde roser og friske epler er noe jeg rett og slett kan se for meg at er veldig hyggelig. Noen mørke røde velour puter kunne faktisk fått plass i sofaen sammen med de hvite og sorte også. Kanskje samboeren til og med får viljen sin neste år med flere røde detaljer i julepynten. Selvfølgelig så lenge det er en veldig mørk og dyp variant av fargen.

  1 Kommentar skjul

  Victoria Larsen

  01.02.2017 kl. 17:11
  Så mye fint! :)

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  inspirationbyme

  Inspiration by me er for deg som ønsker inspirasjon innenfor interiør, eller er på jakt etter et nytt DIY prosjekt. Her legges det ikke ut kompliserte stirkkeoppskrifter som er umulig å forstå, heller ikke uoppnåelig dyre interiørtips for hjemmet. Dette er bloggen for oss dødelige, som av og til kan drømme oss bort til det uoppnåelige, men stort sett holder oss innenfor budsjett. Bloggen passer også godt for deg som liker å strikke men ikke kan lese oppskrifter. Det kan nemlig ikke jeg heller, så jeg har vært hos mormor og fått dem oversatt til norsk.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits