Inspiration by me

- Design / Interior / DoItYourself -
 • 30.01.2017
 • Fremover  De første tre ukene av dette året har vært ekstremsport. Det har vært utrolig mye å gjøre på kontoret, jeg har hatt en god del vakter i butikken, håndballen er i gang for fult og jeg har så vidt overlevd de første ukene med hodet over vann. Bokstavelig talt all tid har gått med til jobbing, tid i hallen eller de altfor få timene med søvn. Og det har egentlig vært veldig fint. For nå kan jeg virkelig reise med god samvittighet. For reise skal jeg, og du skal få være med. Innen inngangen av mai skal fem land krysses av på kartet og jeg gleder meg enormt til noen uker og dager med etterlengtet ferie og lave skuldre.

  I tillegg til tre kaotiske uker, har jeg planlagt innhold til bloggen fremover. I stedet for å legge ut noe halvveis, var det mye bedre å planlegge for fremtiden og la postingen vente til kaoset hadde senket seg litt.

  Fremover blir det naturlignok mye interiør med oversikt over de nyeste trendene, før/etterbilder av leiligheter som har fått en ekstrem make over, 10 favoritter til hjemmet, mood boards og masse annen inspirasjon. Flere DIY prosjekter og matretter skal legges ut, og sist men ikke minst skal dere få være med på reise.

  2 Kommentarer skjul

  Camilla

  30.01.2017 kl. 21:33
  Gleder meg til innleggene framover:)

  Kristine Pernille

  01.02.2017 kl. 20:03
  Spennende med reise! Skal følge med ;)

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  inspirationbyme

  Inspiration by me er for deg som ønsker inspirasjon innenfor interiør, eller er på jakt etter et nytt DIY prosjekt. Her legges det ikke ut kompliserte stirkkeoppskrifter som er umulig å forstå, heller ikke uoppnåelig dyre interiørtips for hjemmet. Dette er bloggen for oss dødelige, som av og til kan drømme oss bort til det uoppnåelige, men stort sett holder oss innenfor budsjett. Bloggen passer også godt for deg som liker å strikke men ikke kan lese oppskrifter. Det kan nemlig ikke jeg heller, så jeg har vært hos mormor og fått dem oversatt til norsk.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits