Inspiration by me

- Design / Interior / DoItYourself -
 • 14.12.2016
 • Gaveideer til han


  Av en eller annen grunn, syntes jeg det er utrolig vanskelig med gaver til gutter. Jenter er så enkelt! Vi bruker så mye nips og blir så facinert av de minste ting, som utrolig kule kopper eller en fantastisk fin neglelakk. Gutter derimot er litt vanskeligere å begeistre, og fine gaver er ofte veldig dyre. Jeg har allikevel funnet frem noen ideer som kan skaleres opp og ned i pris etter ønske, og håper du kan få litt inspirasjon hvis du står fast på guttegavene. 

  Reiser er også en klassiker. Eller opplevelser av noen slag. Tidligere i år, fikk samboern billetter til Liverpool-kamp på hjemmebane, og han er fortsatt i ekstase for turen som kommer i februar. Nå skal det sies at mannen er godt over gjennomsnittet interessert i fotball, men det finnes jo absolutt andre opplevelser herrene kan sette pris på.    

  1 Kommentar skjul

  Victoria Larsen

  14.12.2016 kl. 23:27
  Veldig fine gavetips! :)

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  inspirationbyme

  Inspiration by me er for deg som ønsker inspirasjon innenfor interiør, eller er på jakt etter et nytt DIY prosjekt. Her legges det ikke ut kompliserte stirkkeoppskrifter som er umulig å forstå, heller ikke uoppnåelig dyre interiørtips for hjemmet. Dette er bloggen for oss dødelige, som av og til kan drømme oss bort til det uoppnåelige, men stort sett holder oss innenfor budsjett. Bloggen passer også godt for deg som liker å strikke men ikke kan lese oppskrifter. Det kan nemlig ikke jeg heller, så jeg har vært hos mormor og fått dem oversatt til norsk.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits