Inspiration by me

- Design / Interior / DoItYourself -
 • 06.12.2016
 • Black and white table settings
   

  Da jeg var hjemme hos tante i helgen for å ta bilder, hadde hun dekket et bord for kveldens festligheter og jeg fikk knipse bilder for å dele inspirasjon med dere. 

  Bordet er dekket med en sort duk og hvit løper i bunn. Resten av pynten er assortere juletrær, to større lyslukter og masse t-lys. Dersom du ønsker å gjøre noe lignende hjemme, starter du med de høyeste ytterst på hver side, og bygger deretter innover med lavere elementer. I midten samler du assortere elementer i forskjellige høyder. Disse burde være en del lavere enn de to ytterste elementene, men plasserer allikevel den høyeste av dem i midten.    

  1 Kommentar skjul

  Frida Vardehaug Pettersen

  06.12.2016 kl. 17:52
  Veldig fine kontraster :)

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  inspirationbyme

  Inspiration by me er for deg som ønsker inspirasjon innenfor interiør, eller er på jakt etter et nytt DIY prosjekt. Her legges det ikke ut kompliserte stirkkeoppskrifter som er umulig å forstå, heller ikke uoppnåelig dyre interiørtips for hjemmet. Dette er bloggen for oss dødelige, som av og til kan drømme oss bort til det uoppnåelige, men stort sett holder oss innenfor budsjett. Bloggen passer også godt for deg som liker å strikke men ikke kan lese oppskrifter. Det kan nemlig ikke jeg heller, så jeg har vært hos mormor og fått dem oversatt til norsk.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits