Inspiration by me

- Design / Interior / DoItYourself -
 • 04.12.2016
 • 2. søndag i advent

  Det er andre søndag i advent og vi har akkurat kommet hjem fra pinnekjøttmiddag hos mamma. Det andre lyset på adventsbrettet er tent, og her er det snart klart for julefilm på storskjermen. I helgen, har jeg vært hos både mamma og tante for å ta en haug med bilder. Nå ligger det masse fin inspirasjon som snart er klart til å deles, og frem mot jul vil dere få ideer til dekking av bord, desserter og spiselige DIYs, julepynt i heimen og hyggelige julesanger. 

  Stjernesludd av London Philharmonic Orchestra er noe av det beste jeg har hørt på lenge, men ettersom jeg ikke klarte å finne den på youtube (???), så deler jeg versjonen til Kurt Nilsen. Du finner derimot den fantastiske versjonen på spotify her

  God andre søndag i advent.    

  0 Kommentarer skjul

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  inspirationbyme

  Inspiration by me er for deg som ønsker inspirasjon innenfor interiør, eller er på jakt etter et nytt DIY prosjekt. Her legges det ikke ut kompliserte stirkkeoppskrifter som er umulig å forstå, heller ikke uoppnåelig dyre interiørtips for hjemmet. Dette er bloggen for oss dødelige, som av og til kan drømme oss bort til det uoppnåelige, men stort sett holder oss innenfor budsjett. Bloggen passer også godt for deg som liker å strikke men ikke kan lese oppskrifter. Det kan nemlig ikke jeg heller, så jeg har vært hos mormor og fått dem oversatt til norsk.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits