Inspiration by me

- Design / Interior / DoItYourself -
 • 27.11.2016
 • DIY - julekalender  Denne uken skulle det egentlig vært publisert en del innlegg om walk in closet, men tiden har rett og slett ikke strukket til. Med altfor mye jobb, håndball og andre morsomheter på engang har jeg rett og slett ikke rukket å skrive noen innlegg, men sånn er det av og til. 

  Jeg tenkte allikevel jeg skulle dele julekalenderen med dere, i tilfelle noen ikke er ferdig og ønsker noen tips til hvordan man enkelt og greit kan lage en utrolig fin julekalender og i tillegg slippe å pakke inn alle 24 gavene. Det er rett og slett så enkelt som at man kjøper inn 24 poser som passer inn med annen julepynt, og henger opp på et valgfritt sted med 24 brede sliketråder i en farge som passer. For vår del, ble det utrolig søte glitterposer fra Søstrene Grene! Mørke grå til han, og sølv/hvit til meg. Hans fikk svarte sløyfer og mine fikk hvite. Alle posene ble hengt opp på en pyntestige i gangen, og vips er julestemningen i gangen komplett. Både samboeren og jeg er veldig fornøyd med at han ikke trenger å pakke inn kalendergavene i år. Han fordi han slipper, og jeg fordi han ikke er like opptatt av gaveinnpakking som meg, til tross for at han er utrolig dyktig på innhold! Det skal han ha.    

   

  4 Kommentarer skjul

  wenchepia

  27.11.2016 kl. 22:57
  Ohhh lekker kalender:)))

  inspirationbyme

  29.11.2016 kl. 09:07
  wenchepia: Tusen takk :)

  Victoria Larsen

  27.11.2016 kl. 23:15
  Åh, så stilig!

  inspirationbyme

  29.11.2016 kl. 09:07
  Victoria Larsen: Takk :)

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  inspirationbyme

  Inspiration by me er for deg som ønsker inspirasjon innenfor interiør, eller er på jakt etter et nytt DIY prosjekt. Her legges det ikke ut kompliserte stirkkeoppskrifter som er umulig å forstå, heller ikke uoppnåelig dyre interiørtips for hjemmet. Dette er bloggen for oss dødelige, som av og til kan drømme oss bort til det uoppnåelige, men stort sett holder oss innenfor budsjett. Bloggen passer også godt for deg som liker å strikke men ikke kan lese oppskrifter. Det kan nemlig ikke jeg heller, så jeg har vært hos mormor og fått dem oversatt til norsk.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits