Inspiration by me

- Design / Interior / DoItYourself -
 • 20.11.2016
 • Hyttekos og kommende uke


  Bilder: weheartit.com

  Egentlig vil jeg bare hoppe over hele neste uke. Og grunnen er veldig enkel. Jeg gleder meg så ekstremt til første søndag i advent. Det kribler og klør i hele kroppen og jeg kan nesten ikke vente lenger. Det er veldig, veldig fristende å kjøpe inn julegodt, julebrus, julemat, spise pepperkakedeig, høre på julemusikk og se på julefilmer dagen lang. Men jeg må holde ut en uke til! Det eneste som er på plass, er julekalenderen, og det er rett og slett fordi ukens DIY handler om hvordan man kan lage en stilig julekalender som bidrar positivt til interiøret og annen julepynt. Enn så lenge, står alle kassene med julepynt pent pakket bort i boden. Men om en liten uke skal alt opp og frem så snart klokken tikker inn første søndag i advent! 

  Neste uke er det Walk in Closet som står for tur her på bloggen, og det blir siste uken med faste innlegg før nyåret. Fra første søndag i advent blir det nemlig julestemning her på bloggen, og hvis jeg ikke klarer å smitte deg innen lille julaften er det dessverre ingenting som kan hjelpe deg på veien til julestemning. 
   


   

  2 Kommentarer skjul

  Victoria Larsen

  20.11.2016 kl. 22:09
  Håper du får en fin Søndagskveld :-)

  inspirationbyme

  20.11.2016 kl. 22:24
  Victoria Larsen: takk i like måte :)

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  inspirationbyme

  Inspiration by me er for deg som ønsker inspirasjon innenfor interiør, eller er på jakt etter et nytt DIY prosjekt. Her legges det ikke ut kompliserte stirkkeoppskrifter som er umulig å forstå, heller ikke uoppnåelig dyre interiørtips for hjemmet. Dette er bloggen for oss dødelige, som av og til kan drømme oss bort til det uoppnåelige, men stort sett holder oss innenfor budsjett. Bloggen passer også godt for deg som liker å strikke men ikke kan lese oppskrifter. Det kan nemlig ikke jeg heller, så jeg har vært hos mormor og fått dem oversatt til norsk.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits