Inspiration by me

- Design / Interior / DoItYourself -
 • 18.11.2016
 • Oppskrift - Thai Red Curry  SLIK GJØR DU: 

  Kutt kyllingen i terninger og stek med salt, pepper og limesaft. Deretter freser du finkuttetløk og blomkål i smør, og tilsetter hvitløken. Dette stekes til løken er myk og blank, og legg deretter grønnsakene til side. Ha 1 ts olje i en gryte, og blant ut med 6 ts red curry paste. Tilsett deretter revet ingefær, en boks kokosmelk og 2,5 dl kyllingkraft. Tilsett grønnsakene og kok oppblandingen før du smaker til med en spiseskje sukker, saften fra 1-2 lime og 1 spiseskje spyasaus. 

  La gryten koke på middels varme i ca 10 minutter, og tilsett deretter kyllingbitene. Kok ris ved siden av, og tilsett sukkerertene tilslutt slik at de holder tyggemotstanden. 
  Enjoy! 


   

  1 Kommentar skjul

  Victoria Larsen

  18.11.2016 kl. 21:34
  Ser jo kjempe godt ut! :-D

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  inspirationbyme

  Inspiration by me er for deg som ønsker inspirasjon innenfor interiør, eller er på jakt etter et nytt DIY prosjekt. Her legges det ikke ut kompliserte stirkkeoppskrifter som er umulig å forstå, heller ikke uoppnåelig dyre interiørtips for hjemmet. Dette er bloggen for oss dødelige, som av og til kan drømme oss bort til det uoppnåelige, men stort sett holder oss innenfor budsjett. Bloggen passer også godt for deg som liker å strikke men ikke kan lese oppskrifter. Det kan nemlig ikke jeg heller, så jeg har vært hos mormor og fått dem oversatt til norsk.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits