Inspiration by me

- Design / Interior / DoItYourself -
 • 17.11.2016
 • Hyttedrømmen

  For en tid tilbake pusset jeg opp soverommet på hytta. Jeg har i flere år klødd i fingrene etter å få pusse opp familiehytten, og endelig fikk jeg gjennomslag for å starte med et av soverommene. Jeg beiser sengene og kommoden, ryddet og hadde kjøpt inn nytt sengetøy, lamper og andre interiørartikler jeg tenkte ville piffe opp soverommet. Noen av tingene lå allerede i boden og fikk på denne måten nytt liv i riktige omgivelser.

  Selv er jeg superfornøyd, og tenker at hvis man kan gjøre så mye fint på en dag, da tar det ikke mye tid å oppgradere hele hytta!
  Bare en så enkel ting som å beise møblene gjorde rett og slett en enorm forskjell, og det er veldig lite som skal til for at det blir utrolig mye bedre. 

  Hvordan soverommet så ut før ser du her.


   

  1 Kommentar skjul

  Victoria Larsen

  17.11.2016 kl. 17:43
  Så utrolig flotte bilder!! :)

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  inspirationbyme

  Inspiration by me er for deg som ønsker inspirasjon innenfor interiør, eller er på jakt etter et nytt DIY prosjekt. Her legges det ikke ut kompliserte stirkkeoppskrifter som er umulig å forstå, heller ikke uoppnåelig dyre interiørtips for hjemmet. Dette er bloggen for oss dødelige, som av og til kan drømme oss bort til det uoppnåelige, men stort sett holder oss innenfor budsjett. Bloggen passer også godt for deg som liker å strikke men ikke kan lese oppskrifter. Det kan nemlig ikke jeg heller, så jeg har vært hos mormor og fått dem oversatt til norsk.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits