Inspiration by me

- Design / Interior / DoItYourself -
 • 14.11.2016
 • Weekly wanties - hyttekos


  1 HER 2 HER 3 HER 4 HER 5 HER 6 HER 7 HER 8 HER 9 HER 10 HER 

  Jeg drømmer om en hytte på fjellet. Med mørke brune bjelker, ullstoffer i grått, brunt og grønt, flanellsengetøy, peis, fantastisk utsikt og alt som hører med. Tanken om å kunne spenne på seg skiene rett utenfor husveggen og gå rett ut i løypa er rett og slett magisk. Kunne tilbringe kvelder med gode venner og familie med en kortstokk eller brettspill og godt i glasset.

  Vi er riktignok utrolig heldige, som gjennom har tilgang på hytte ved sjøen, hytte i skogen og hytte ved ferskvann. Men det hadde allikevel vært noe helt annerledes å ha sin helg egen, hvor man kan gjøre som man vil og dra uten å forhøre seg med de andre om de har planer å reise samme helg. En vakker dag er det liten tvil om at det blir hytte på fjellet, men enn så lenge, får jeg drømme meg bort med hytteinteriør og heller pusse opp skogshytten så godt det lar seg gjøre. For selv om det ikke er lysløype rett utenfor husveggen, er det utrolig deilig å sitte godt plantet i badestampen en kald januarkveld med rødt i glasset og stjerneklar himmel.   

  1 Kommentar skjul

  Victoria Larsen

  14.11.2016 kl. 17:12
  Nydelig inspirasjon! :-)

  Jeg har ukens blogg konkurranse på bloggen, bli gjerne med hvis du vil!

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  inspirationbyme

  Inspiration by me er for deg som ønsker inspirasjon innenfor interiør, eller er på jakt etter et nytt DIY prosjekt. Her legges det ikke ut kompliserte stirkkeoppskrifter som er umulig å forstå, heller ikke uoppnåelig dyre interiørtips for hjemmet. Dette er bloggen for oss dødelige, som av og til kan drømme oss bort til det uoppnåelige, men stort sett holder oss innenfor budsjett. Bloggen passer også godt for deg som liker å strikke men ikke kan lese oppskrifter. Det kan nemlig ikke jeg heller, så jeg har vært hos mormor og fått dem oversatt til norsk.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits