Inspiration by me

- Design / Interior / DoItYourself -
 • 10.11.2016
 • Ukens sesongtips


  Bilder: printrest 

  Etterhvert, har jeg forstått at julen for mange forbindes med evig mas og stress. Personlig, har jeg veldig liten forståelse for dette fordi jeg kun forbinder julen med fantastiske tradisjoner, ubeskrivelig stemning og en god porsjon magi på toppen. Mamma har i senere tid gitt uttrykk for at jeg har enormt høye forventninger. Selv, velger jeg å spille ballen tilbake og ber henne takke seg selv. For hvordan kan man ikke ha skyhøye forventninger til julen når man har vokst opp med en magisk desember fra man kom til denne verden?
   

  Nå er det verdt å nevne at gavene ikke er det jeg har skyhøye forventinger til. Heller alle de andre dagene i desember, som er fylt med julebrus, julegodt, julemat, julemusikk, julefilmer, fyr i peisen, fantastisk pynt, levende lys, twinklylights, glitter, fjær, venner og familie. For meg forbindes desember med glede, generøsitet, kreativitet, samhold og nærvær. Hvordan kan man ikke se magien i en så fantastisk måned?
   

  Jeg tror mye henger sammen med at veldig mange er flinke til å utsette ting og rett og slett er mindre gode til å planlegge når det kommer til desember. Misforstå meg rett, jeg har full forståelse for tidsklemma og andre prioriteringer, men allikevel er det mye som kan gjøre desember langt mindre hektisk. Selv har jeg en fulltidsjobb, en deltidsjobb, spiller håndball 3-4 ganger i uken og pleier samboerskap, vennskap og familie. Jeg forstår at du ikke har tid! Men allikevel får jeg det til. Fordi jeg ikke ønsker at noe skal ødelegge min fantastiske desember.
   

  Så her kommer altså ukens sesongtips? fiks julekalenderen i helgen og ikke vent til lørdag 26. November når alle andre løper rundt som gale for å ordne det. 27. November er første søndag i advent, så bruk heller denne lørdagen til å hente frem julepynten, børste støv av pepperkakeoppskriften og finn frem den indre julestemningen! Og hvorfor ikke gjøre unna julegavehandelen også? Selv har jeg kjøpt inn nesten alle julegavene for i år. Jeg mangler kun to, i tillegg til småtingene jeg lager ved siden av. Og vet du hva? Det er helt fantastisk! Da kan jeg kose meg gløgg når desember banker på døren. Da kan jeg heller kose meg hjemme med julemusikk og innpakking, i stedet for å banne i kø på et kjøpesenter, hvor person nummer hundre dulter borti fordi det rett og slett er FOR mange samlet på ett og samme sted.

   

  1 Kommentar skjul

  Victoria Larsen

  10.11.2016 kl. 23:28
  Vakkert innlegg :) ååh, herlig inspirasjon!

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  inspirationbyme

  Inspiration by me er for deg som ønsker inspirasjon innenfor interiør, eller er på jakt etter et nytt DIY prosjekt. Her legges det ikke ut kompliserte stirkkeoppskrifter som er umulig å forstå, heller ikke uoppnåelig dyre interiørtips for hjemmet. Dette er bloggen for oss dødelige, som av og til kan drømme oss bort til det uoppnåelige, men stort sett holder oss innenfor budsjett. Bloggen passer også godt for deg som liker å strikke men ikke kan lese oppskrifter. Det kan nemlig ikke jeg heller, så jeg har vært hos mormor og fått dem oversatt til norsk.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits