Inspiration by me

- Design / Interior / DoItYourself -
 • 08.11.2016
 • Brikkene faller på plass


  #interiør #soverom #DIY #inspirasjon #interior #bedroom #gjørdetselv #hjemmekontor #kontor 

  Da har vi endelig fått bygget en kontorpult, og det føles rett og slett helt magisk! Dessverre, var veggen syv millimeter for kort til å kjøpe en ferdig pult som passet inn mellom kommodene på soverommet, og konklusjonen ble rett og slett at vi måtte lage en selv. Dette har vi løst med en aldri så liten IKEA-hack, slik at finish og touch ble helt lik som kommodene. Og jeg er superfornøyd! Det ble akkurat slik jeg så det for meg da leiligheten ble innredet i hodet lenge før vi engang var sikre på at den ville bli vår. Hvordan pulten ble til får du vite litt senere i uken. 

  Nå er det kun detaljene som gjenstår, og jeg klør i fingrene etter å få plass resten. Stolen er i utgangspunktet midlertidig og skal byttes ut, og veggen skal prydes av utrolig kule bilder som forhåpentligvis bestilles i løpet av kort tid. Deretter er det egentlig bare gardiner som mangler, og vipps så er soverommet og vår etterlengtede kontorløsning klar.    

  2 Kommentarer skjul

  Victoria Larsen

  08.11.2016 kl. 22:47
  Så nydelige bilder! WOW! :D

  inspirationbyme

  08.11.2016 kl. 22:50
  Victoria Larsen: Tusen takk :)

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  inspirationbyme

  Inspiration by me er for deg som ønsker inspirasjon innenfor interiør, eller er på jakt etter et nytt DIY prosjekt. Her legges det ikke ut kompliserte stirkkeoppskrifter som er umulig å forstå, heller ikke uoppnåelig dyre interiørtips for hjemmet. Dette er bloggen for oss dødelige, som av og til kan drømme oss bort til det uoppnåelige, men stort sett holder oss innenfor budsjett. Bloggen passer også godt for deg som liker å strikke men ikke kan lese oppskrifter. Det kan nemlig ikke jeg heller, så jeg har vært hos mormor og fått dem oversatt til norsk.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits