Inspiration by me

- Design / Interior / DoItYourself -
 • 07.11.2016
 • weekly wanties - bedroom  1 HER 2 HER 3 HER 4 HER 5 HER 6 HER 7 HER 8 HER 

  Jeg drømmer om å male soverommet i fargen minty breeze. Samboeren min får pusteproblemer når jeg nevner maling, men jeg har veldig, veldig lyst! Jeg klør også i fingrene etter å få hengt opp bilder og fullført alle detaljene på soverommet. Nå er det virkelig ikke mye som gjenstår, men det er allikevel detaljene som skaper helheten, og de er virkelig ikke på plass enda.

  Fra Desenio, har jeg plukket ut en masse bilder som skal opp på veggen over pulten. Jeg tror disse kommer til å gjøre hele rommet! De har så utrolig mange kule print, og jeg kan nesten ikke vente til vi får bestilt og hengt dem opp. Men alt kan ikke gjøres på engang, og vi har lenge ventet på å få laget en pult som passet perfekt. Det var nemlig 1 cm for trangt til å kjøpe en standard pult, så konklusjonen ble at vi måtte bygge den selv. Senere i uken får dere se resultatet. Jeg er superfornøyd!   

  2 Kommentarer skjul

  lisarorvik

  07.11.2016 kl. 17:44
  Så mye fint :) (Har en stor giveaway konkurranse, til en verdi på over 1000kr. Bli gjerne med)

  Victoria Larsen

  07.11.2016 kl. 19:22
  Mye fint! :D

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  inspirationbyme

  Inspiration by me er for deg som ønsker inspirasjon innenfor interiør, eller er på jakt etter et nytt DIY prosjekt. Her legges det ikke ut kompliserte stirkkeoppskrifter som er umulig å forstå, heller ikke uoppnåelig dyre interiørtips for hjemmet. Dette er bloggen for oss dødelige, som av og til kan drømme oss bort til det uoppnåelige, men stort sett holder oss innenfor budsjett. Bloggen passer også godt for deg som liker å strikke men ikke kan lese oppskrifter. Det kan nemlig ikke jeg heller, så jeg har vært hos mormor og fått dem oversatt til norsk.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits