Inspiration by me

- Design / Interior / DoItYourself -
 • 31.10.2016
 • Ukens sesong tips

  Dette er virkelig tiden for innekos og snuggles foran peisen.  Ta på deg det mykeste antrekket du har, lag en kopp med noe varmt å drikke og sett deg ned foran peisen. Skru av alle forstyrrende elementer som TV, musikk, mobil og lignende, og hør på knitringen fra peisen i stillhet. 

  Helt siden sommerferien, har det vært altfor mye på engang og dagene har flydd forbi på et blunk. Alenetid foran peisen, uten noen forstyrrende elementer, har rett og slett vært terapi. Det å sitte i stillheten og bare kunne koble av i noen minutter har rett og slett vært helt magisk, og gitt kroppen mulighet til å hente seg inn etter mange altfor hektiske uker. Det er virkelig og anbefale, og hva er vel bedre enn peiskos på denne tiden av året?
      

   

  0 Kommentarer skjul

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  inspirationbyme

  Inspiration by me er for deg som ønsker inspirasjon innenfor interiør, eller er på jakt etter et nytt DIY prosjekt. Her legges det ikke ut kompliserte stirkkeoppskrifter som er umulig å forstå, heller ikke uoppnåelig dyre interiørtips for hjemmet. Dette er bloggen for oss dødelige, som av og til kan drømme oss bort til det uoppnåelige, men stort sett holder oss innenfor budsjett. Bloggen passer også godt for deg som liker å strikke men ikke kan lese oppskrifter. Det kan nemlig ikke jeg heller, så jeg har vært hos mormor og fått dem oversatt til norsk.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits