Inspiration by me

- Design / Interior / DoItYourself -
 • 14.10.2016
 • Oppskrift - Juice  Dette er en god og frisk juice som inneholder vitamin C, vitamin A, vitamin E, kalsium, vitamin B6 og sunne oljer fra ingefæren som motvirker kvalme og roer ned magen. Næringsinnholdet er for å være helt ærlig ikke bakgrunnen for hvorfor jeg lager juice. Jeg syntes hjemmelget juice smaker utrolig godt, og prøver å finne gode alternativer til brus som er noe jeg drikker altfor mye av. 

  Prosessen er veldig enkel nok engang. Kutt opp alle ingredienser, putt dem i juicemaskinen og vips så har du ferdig, hjemmelaget, fantastisk god juice! 

  Enjoy! 

  - Lik facebook siden min for oppdateringer på nye innlegg ved å klikke HER   

   

  2 Kommentarer skjul

  cheerchrissy.blogg.no

  14.10.2016 kl. 19:27
  Denne juicen så veldig god ut!

  inspirationbyme

  16.10.2016 kl. 20:29
  cheerchrissy.blogg.no: Den er supergod :)

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  inspirationbyme

  Inspiration by me er for deg som ønsker inspirasjon innenfor interiør, eller er på jakt etter et nytt DIY prosjekt. Her legges det ikke ut kompliserte stirkkeoppskrifter som er umulig å forstå, heller ikke uoppnåelig dyre interiørtips for hjemmet. Dette er bloggen for oss dødelige, som av og til kan drømme oss bort til det uoppnåelige, men stort sett holder oss innenfor budsjett. Bloggen passer også godt for deg som liker å strikke men ikke kan lese oppskrifter. Det kan nemlig ikke jeg heller, så jeg har vært hos mormor og fått dem oversatt til norsk.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits