Inspiration by me

- Design / Interior / DoItYourself -
 • 04.09.2016
 • Det er ikke så mye som skal til!
   

  Mine fingre har lenge klødd etter å få gi familiehytten en real make over. Denne helgen fikk jeg endelig anledning til å boltre meg på det ene soverommet!
  Og vet du hva? Det er ikke så mye som skal til! Totalt har dette prosjektet kostet meg ca syv timer og i underkant av fire tusen kroner. Nå skal det vel og merke nevnes at reinsdyrskinnet, fugleburdet og telyseholderne med stjerner på, ikke er inkludert i regnestykket. Dette fikk nytt liv på hytta, etter å ha levd i boden over en lengre periode. 


  For å være helt ærlig, mener jeg at magien ligger i detaljene. Men nå er det også slik at jeg er godt over gjennomsnittet interessert og ikke minst ekstremt utålmodig og vil ha alt på plass med engang! Dersom budsjettet er noe strammere, du ikke er like opptatt av detaljene som meg eller rett og slett ønsker å ta litt og litt av gangen, kommer man allikevel ekstremt langt med disse tre stegene.     

  Veldig mye i dette rommet ble gjort med engang møblene fikk et strøk med mørk beis. Kontrasten mellom møblene og resten av rommet løftet intrykket på rommet ekstremt. Når lampene og sengetøyet ble likt på alle sengene, fikk rommet en langt ryddigere og ekslusiv finish sammenlignet med de tre forskjellige
  60-talls lampene og barnesengetøyet som lå på fra før.    

   

   

   

   

   

   

  0 Kommentarer skjul

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  inspirationbyme

  Inspiration by me er for deg som ønsker inspirasjon innenfor interiør, eller er på jakt etter et nytt DIY prosjekt. Her legges det ikke ut kompliserte stirkkeoppskrifter som er umulig å forstå, heller ikke uoppnåelig dyre interiørtips for hjemmet. Dette er bloggen for oss dødelige, som av og til kan drømme oss bort til det uoppnåelige, men stort sett holder oss innenfor budsjett. Bloggen passer også godt for deg som liker å strikke men ikke kan lese oppskrifter. Det kan nemlig ikke jeg heller, så jeg har vært hos mormor og fått dem oversatt til norsk.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits